URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Patricia Conde perd de nou una batalla judicial contra el seu ex, Carlos Seguí

A la presentadora li queden encara dos judicis més
Patricia Conde no passa pel seu millor moment després de perdre de nou contra Carlos Seguí. | Cedida

 

Patricia Conde i Carlos Seguí fa tres anys intenten separar-se judicialment. La Secció número 26 de l'Audiència de la província de Madrid acaba d'apel·lar la sentència anteriorment favorable a la presentadora i que declarava culpable al pare del seu fill com «autor d'un delicte de maltractament habitual psíquic sense la concurrència de cap circumstància de la responsabilitat criminal a la pena de sis mesos de presó».

Finalment, el tribunal ha donat la raó a Carlos de manera definitiva en comptes de Patricia, qui havia presentat els testimonis de la seva llavors representant, Cristina Escudero; el seu estilista, Julio Prieto; el seu pare; el seu germà, Rubén Comte; i la ja ex d'aquest, María Martín. La presentadora no ha pogut demostrar el tracte vexatori per part del seu exmarit amb certs insults, a més de burles sobre la pronunciació de l'anglès de la seva llavors dona. És la segona vegada que Patricia Conde perd als tribunals contra l'empresari. La presentadora ja va manifestar una querella per presumpte maltractament i abandonament puntual del fill, acusacions que es van desestimar el 2014.


Cal destacar que la parella encara té dues causes pendents, segons informa 'El Mundo'. L'acusació de Carlos a la seva ex per un delicte de revelació de secrets, pels quals l'empresari demana tres anys i mig de presó per a Patricia; i la sol·licitud de la custòdia compartida del fill en comú per part de Carlos.