Una famosa presentadora s'enfonsa per la mort de Jordi Mestre: «Encara no m'ho crec»

El reporter perdia la vida en un accident el passat dissabte
Jordi Mestre, actor i reporter de 'Sé lo que hicisteis'
L'actor i reporter va perdre la vida dissabte passat en un accident de moto | Instagram

Aquest dissabte el món de la televisió es despertava amb la tràgica notícia de la mort del presentador i col·laborador Jordi Mestre en un accident de moto. Des de llavors, centenars de persones han compartit a les xarxes els seus records preferits del català, al qual descriuen com una «alegria» i sempre amb un somriure.

Moltes són les celebritats que han volgut rendir homenatge a Mestre després del seu tràgic accident mortal. Una d’elles ha estat Patricia Conde, presentadora de ‘Sé lo que hicisteis’ que va treballar amb Jordi durant la seva etapa al programa de‘La Sexta’. Tots els que van treballar al programa tenen un pensament comú: si algú havia de ser reporter d'aquell curiós programa, havia de ser ell.

La família de 'Sé lo que hicisteis' s'acomiada de Mestre

«Fa uns anys, per la redacció de #slqh s’escoltava ‘ja tenim reporter’... havies de ser tu, Jordi. El teu carisma, la teva generositat, les teves ganes, el teu talent... llest, guapo, divertit... bona persona» comença descrivint Patricia Conde al seu Instagram.

«Porto tot el dia en xoc. He mirat la nostra última conversa de WhatsApp, he tornat a veure el videoclip que em vas enviar...», relata la col·laboradora sota una fotografia del reporter. «Amic, aquesta notícia m’ha colpejat molt fort...».

Conde s’uneix així a la llista de companys que van tenir la sort de poder compartir alguns anys d’experiència amb ell. «Sempre amb un somriure», «divertit», «treballador» o «molt estimat» són només algunes de les paraules amb les quals aquells que l’han conegut descriuen a Jordi Mestre, qui ha perdut la vida als seus 38 anys després d’un accident mortal de moto.


Comentaris

envia el comentari