Primer pla de Patricia Conde somrient

Patricia Conde reapareix amb una bomba després dels greus problemes amb Hisenda

Patricia Conde ha sorprès com a protagonista d'una notícia

Patricia Conde fa temps que té problemes amb Hisenda, que l'han portat a recórrer a la justícia, encara que no ha rebut el seu suport. Una situació que la té realment preocupada i angoixada. Tot i això, ara ha aconseguit somriure una mica gràcies al fet que té per davant un nou i interessant repte professional.

En concret, segons s'ha desvelat, serà concursant de la propera edició de 'MasterChef Celebrity'. Aquesta participació li aportarà un important impuls a la seva economia, per la qual cosa no dubtarà a lliurar-se al màxim per arribar lluny al programa.

Patricia Conde participarà a 'MasterChef Celebrity'

La presentadora de 'Sé lo que hicisteis' té seriosos problemes econòmics des de fa anys. En efecte, l'any 2018 Hisenda va determinar que havia creat una societat, 'Creative Management i Producciones', per pagar menys impostos. Encara més, va indicar que, per tant, devia al fisc una quantitat que s'aproximava als dos milions d'euros.

Patricia Conde ha protagonitzat un simpàtico sketch amb Dani Martín
Patricia Conde deu més d'un milió d'euros a Hisenda | GTRES

Aquesta situació va portar Patricia a acudir a la justícia, encara que no ha tingut èxit. Així, per exemple, el passat mes d'agost i després del darrer recurs, l'Audiència Nacional va tornar a dictar a favor de l'Agència Tributària.

Per això ara, com es va revelar el gener passat a través del Ministeri d'Hisenda, segueix a la llista de principals morosos. Encara que ha reduït una mica el deute, segueix devent a les arques un total d'1.062.500 €.

La debilitat de la seva economia l'angoixa, però en aquest moment farà un pas important per anar disminuint aquesta quantitat que deu. I és que, com s'ha revelat avui a 'El Español', serà una de les concursants de la nova edició de 'MasterChef Celebrity'.

D'aquesta manera, per primera vegada viurà l'experiència de ser participant d'un 'reality'. Això sí, serà una alumna rellevant, ja que té diversos amics que ja han estat en el format i que han aconseguit arribar molt lluny. Ens estem referint a Florentino Fernández, que va ser finalista, i a Miki Nadal, que es va proclamar guanyador amb Juanma Castaño.

Patricia Conde estarà envoltada d'altres famosos molt coneguts

La presentadora, però, no és l'única 'celebrity' que s'ha confirmat que estarà al talent de cuina. De la mateixa manera, s'han revelat altres noms que segur que donaran molt de joc i que estan creant expectació.

Entre les dones n'hi ha quatre de molt conegudes per diferents motius. No obstant això, la que més sorprèn per la seva presència és María Zurita, la cosina del rei Felip VI. I és que sempre s'ha volgut mantenir allunyada del focus mediàtic.

Imatge de María Zurita, la cosina del rei Felip VI
Patricia Conde tindrà com a companya María Zurita, la neboda de Joan Carles I | GTRES

Amb ella cuinaran l'actriu Daniela Santiago, que ha donat vida a La Veneno al seu biopic, i a la dissenyadora María Escoté, jurat de 'Maestros de la Costura'. Això sense oblidar-nos de la cantant murciana Ruth Lorenzo, que va representar Espanya a 'Eurovisión' cap al 2014.

Així mateix, hi ha mitjans que han filtrat que també ha decidit participar-hi la 'vedette' Norma Duval. Aquesta, després de viure l'experiència d''El Desafío', voldria demostrar la seva habilitat entre fogons.

D'altra banda, respecte al grup de nois, cal destacar l'humorista Xavier Deltell i el periodista Nico Abad. A més, sembla que, de la mateixa manera, es posaran el davantal cinc actors: Fernando Andina, Eduardo Rosa, Manuel Baqueiro i Emmanuel Esparza així com Pepe Barroso Jr.

De moment, això sí, no hi ha cap participant confirmat oficialment pel format.