TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Patricia és la dona que ocupa el cor d'Arturo Valls des de fa 10 anys

Tenen un fill en comú de set anys

 

 

Totes les tardes podem veure a Arturo Valls a la televisió presentant el conegut concurs d'Antena 3 'Ahora Caigo', el qual, últimament, està generant molta polèmica a causa de les crítiques que va rebre un error ortogràfic en una de les preguntes elaborades pel programa. Tanmateix, el carismàtic presentador ha fet el salt a la gran pantalla, on l'hem pogut veure a la pel·lícula de Pepón Montero, 'Los del Túnel'. 

 

Malgrat ser una de les cares més conegudes del panorama televisiu, són poques les notícies que es coneixen de la seva vida privada. De fet, poca gent coneix que el presentador comparteix, des de fa 10 anys, la seva vida amb Patricia, amb qui té un fill de set anys, segons publica la revista 'Hola'.

Patricia, la desconeguda parella d'Arturo Valls 

Contràriament al seu home, Patrícia no és molt coneguda, ja que no participa en la vida pública com ho fa Arturo. Així doncs, tant ella com el seu fill prefereixen mantenir-se al marge dels mitjans de comunicació, encara que alguna vegada se'ls ha vist junts i en família. Tanmateix, Arturo Valls també publica diverses instantànies d'ells tres al seu compte d'Instagram. 

 

 

La seva dona i el seu fill, el millor suport

El còmic presentador ja ha confessat alguna vegada que tant la seva dona com el seu fill són un gran suport per a ell, malgrat que Patricia no porta molt bé la fama que els persegueix. «A vegades treu pit i altres menys, com quan em veu de Shakira a 'Tu cara me suena'», va explicar Valls en una entrevista a 'Diez Minutos'. 

 

Tanmateix, Valls assegura que el seu fill Martín el té enamorat, sent la persona que l'ha fet l'home més feliç del món. «Tu saps el bonic què és despertar-de i escoltar 'hola, papi'? I quan tornes a cada de la feina que et faci una abraçada...això fa que es passin tots els mals», afirma. 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris