Primer pla de Patricia Donoso en un 'photocall'

Patricia Donoso rep un insult molt dur d'un famós presentador

Patricia Donoso no s'esperava unes paraules tan fortes contra ella

Patricia Donoso és una de les convidades més habituals als programes de la premsa rosa des que va destapar el seu 'affaire' amb Ortega Cano. Arran d'això, ha aprofitat l'estrebada mediàtica guanyant diners arremetent contra el torero i amb qui ara ja és la seva exdona, Ana María Aldón.

Però ara les coses s'han capgirat, puix que ha sigut la mateixa Patricia qui ha rebut més d'un insult per part d'un conegut presentador. En concret, s'ha convertit en l'objectiu de fortes crítiques i paraules de Pedro Ruiz. I és que, el presentador de ràdio no ha volgut quedar-se callat i ha reaccionat contra ella després de la seva última aparició al Deluxe.

Les declaracions de Patricia que han fet esclatar-ho tot

L'examiga d'Ortega assistia al Deluxe recentment per parlar de la sala dedicada al torero al museu de Sant Sebastià dels Reis. I ella, tan vehement i directa com sempre, no dubtava a manifestar que aquesta sala és «de mal gust» i «únicament una habitació de pladur. És una cosa horrorosa i els vestits que té exposats són força lletjos».

Així mateix, Patricia també va tenir per a Lydia Lozano. I és que va aprofitar la seva presència per retreure-li a la col·laboradora el comportament del seu marit, Charlie. Exactament li va dir: «Es pot saber per què el teu marit va dient a uns amics que tenim en comú que no s'ajuntin amb Charles i amb mi?».

Una pregunta que deixava estupefacta la canària, que responia el següent: «Com dirà això Charlie?». Alhora, la cosa es va anar tensant entre totes dues i va provocar que la Lydia acabés cridant i molt enfadada.

Patricia Donoso, estupefacta per les paraules que li han dedicat

L'advocada i psicòloga que viu a Miami ha vist que no ha deixat indiferent ni l'equip del Deluxe ni els espectadors. I entre aquests hi ha el famós presentador Pedro Ruiz, que no s'ha pogut resistir a carregar contra ella.

Concretament, ho ha fet de manera grandiloqüent i adornant les seves paraules, però els insults cap a Donoso han estat clars. En efecte, ha compartit al seu compte de Twitter el següent missatge: «A la nit vaig fer zàping entre Antena 3 i Telecinco. A El Desafío cares populars i proves entretingudes».

«Al Deluxe la 'riallera maldat habitual' amb la burla barata d'una recautxutada fresca visitant el museu. Tic-tac», afegia.

Un missatge molt dur amb el qual Pedro ha atacat a Patricia Donoso. I és que ha ressaltat les operacions estètiques que s'ha realitzat i el seu caràcter, massa 'lleuger' per a ell.

A més a més, Patricia ha vist que molta gent ha donat suport a allò que ha dit Ruiz tant sobre ella com sobre el format de Telecinco. D'aquí comentaris com: «Jo vaig veure El Desafío, la vulgaritat i les faltes de respecte no les suporto».

En aquesta mateixa línia trobem: «Allò vulgar és a Telecinco, vomitiu», «Vergonyós espectacle» o «Aquesta, Patricia Donoso, és el pitjor que ha portat Mediasetdarrerament».

Imatge de Pedro Ruiz en un 'photocall'
Patricia Donoso ha vist com Pedro Ruiz ha rebut suport, però també crítiques per les seves paraules | Europa Press

Això sí, ell també ha rebut crítiques per les paraules que li ha dedicat a la convidada del Deluxe. Ens referim a tuits com a «Aquest paio sempre insultant les dones. S'haurà mirat ell a un mirall, que és un 'Pinypon'».

Sense oblidar tampoc: «És graciós parlar de maldat assenyalant i jutjant una dona com ho fas. Tu parles de maldat? Sempre parla qui li ha de dir». I aquí s'uneix també: «Tu ets el més masclista que ha parit la generació 'boomer'».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp