Patricia Donoso

Patricia Donoso revela quants diners guanya per treballar a 'Sálvame'

Donoso destapa per fi el seu secret més ben guardat

Patricia Donoso s'ha convertit, des de fa un temps, en un personatge clau al programa més veterà de Telecinco, Sálvame.

L'advocada nascuda a Colòmbia, que amb prou feines coneixíem de reüll després que  participés fa una dècada en un 'reality', ha aparegut a les nostres vides novament.

Ho feia després que Ortega Cano li demanés el favor de redactar-li un comunicat per posar fi a la guerra entre el torero i Rociíto. Ens referim a una carta en què fins i tot li volia demanar perdó a la madrilenya perquè acabessin les hostilitats entre ells.

A partir d'aquí, l'huracà Patricia Donoso va arribar per quedar-se, per un temps, i va començar a fer saltar-ho tot pels aires. Tot després d'una discussió entre aquesta i el torero en què va acabar explicant que havia tingut un afer amb el vidu de Rocío Jurado. Aquest ho negava tot i el va insultar de manera greu en aquell impactant directe.

El filó de Telecinco esclata en directe després d'escoltar la mentida

Després d'aquesta bomba, Donoso es va convertir en tot un filó per a l'espai de Mediaset, que la  va convidar al programa. Aquesta va venir des dels Estats Units en només un parell de dies per donar la cara i explicar la seva veritat.

Patricia Donoso i Al Bano
Patricia Donoso i Al Bano van estar junts, segons la famosa advocada colombiana | TELECINCO

A partir d'aquí, després d'afirmar que havia estat embolicada amb Al Bano i Mario Picazo, Sálvame va començar a destruir, o almenys a intentar-ho, el personatge de Patricia Donoso si més no ho esperava.

Aquesta era convidada gairebé cada dia al programa de Telecinco, però el que va començar sent tot un espectacle al voltant de les seves declaracions va començar a enterbolir-se i a Patricia Donoso no li va agradar gens el gir que els esdeveniments van prendre durant les seves aparicions a Sálvame.

L'advocada colombiana ja no calla  i revela quant guanya a Telecinco

El cas és que l'espai de La Fàbrica de la Tele va començar a buscar-li les pessigolles. Així doncs, va posar de manifest que mentia en diverses de les observacions que havia fet sobre la seva vida i, especialment, pel que fa al seu parentiu.

Imatge de Patricia Donoso a l'hora de descobrir qui és el seu presumpte pare
Patricia Donoso descobreix en directe qui és el seu pare | Telecinco

Amb tot, fa uns dies, Patricia Donoso acabava per fi el seu periple pel plató de Sálvame. Aquesta va decidir tornar a la seva vida normal als Estats Units al costat del seu actual marit, Charles.

Abans d'agafar el pont aeri i viatjar de nou cap a la seva residència habitual, la bona de Patrícia es va ficar en un altre embolic. El cas és que va haver d'escoltar a plató unes declaracions que havia fet Amador Mohedano que la van treure de polleguera.

▶️ Vídeo del dia

«El meu cul val molt més»

Amador retreia que aquesta aparegués així a la televisió i, sobretot, deixant per terra José Ortega Cano. Però, Patricia Donoso no es va quedar callada. Aquesta va posar el crit al cel en un d'aquells dies en què l'espai de Telecinco  va investigar de dalt a baix el seu veritable passat.

Primer pla de Patricia Donoso
Patricia Donoso està cansada que molts diguin mentides sobre la seva vida | Mediaset

En un moment donat, l'última joguina trencada de Sálvame va desafiar Amador Mohedano. I després d'escoltar que aquest havia revelat el que ell creia que cobrava Donoso per seure a Sálvame, l'advocada colombiana va saltar així.

"Amador Mohedano diu que sec aquí per 2000 euros. No, senyors, el meu cul val molt més». Amb aquestes paraules, Patricia deixava tots descol·locats.

Volia aclarir que el programa que l'ha fet saltar a la fama li ha pagat un sou elevat per treballar totes les tardes que hi ha anat.