Patricia Pardo

Patricia Pardo descobreix per què Christian Gálvez no va poder tenir fills

Patricia Pardo s'assabenta dels motius reals que s'amaguen darrere d'aquesta decisió

Patricia Pardo s'ha quedat de pedra en assabentar-se del motiu pel qual Christian Gálvez no va poder tenir fills durant el seu matrimoni amb Almudena Cid.

El mes de desembre del 2021, els mitjans de comunicació del nostre país van difondre una inesperada notícia. I és que, després d'11 anys com a marit i muller, aquesta sòlida parella havia decidit posar punt final a la seva història d'amor.

Tot i que al principi tot apuntava que s'havia acabat l'amor entre ells, l'arribada de Patricia Pardo a la vida de l'escriptor podria haver estat la causa de la seva separació.

Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa'
Patricia Pardo està molt enamorada de la seva actual parella | Catalunya Diari

Durant les primeres setmanes, l'exgimnasta rítmica va decidir desaparèixer del focus mediàtic, evitant així les incòmodes preguntes de la premsa. En canvi, diversos membres del seu cercle més proper van optar per donar la cara públicament.

Segons es va poder saber en aquell moment, «Gálvez va deixar Almudena de manera sorprenent, sense explicacions. Ara ja té un perquè», assenyalava així Patricia Pardo com la causant de tots els problemes. Però aquesta no va ser l'única dada que es va revelar durant els primers dies de la ruptura.

A través de les xarxes socials, la mare de l'actriu va donar la cara per la seva filla després que un usuari critiqués la decisió que havia pres l'exparticipant de Masterchef Celebrity de no ser mare.

«Guardi el seu insult masclista. A més, no és cert. Ja s'estaven separant», va assegurar l'exsogra de Gálvez, molt enfadada pels comentaris que estava rebent la seva filla. Ara, Patricia Pardo ha descobert els veritables motius que van portar el ja exmatrimoni a no ampliar la família.

Patricia Pardo s'assabenta de tots els detalls

Patricia Pardo s'ha quedat veritablement sorpresa amb les darreres declaracions d'Almudena Cid sobre la seva maternitat. I és que tot i que sempre s'ha dit que a l'esportista li causava ansietat aquest tema, tot apunta que ha canviat radicalment d'opinió.

Fotomuntatge de Patricia Pardo i Almudena Cid
Patricia Pardo es queda sense paraules després de les declaracions d'Almudena Cid | Catalunya Diari

A finals del mes de juny, l'actriu va confessar públicament que la maternitat és un tema que sempre havia rondat al seu cap, però que, per circumstàncies de la vida, no va poder dur a terme juntament amb el que ha estat la seva parella durant gairebé dues dècades.

«No ho descarto, és una cosa que sempre he tingut al cap», va assegurar l'exgimnasta, deixant Patricia Pardo sense paraules. «Quan arribi el moment i la persona». Aquestes declaracions molts les van entendre com un dard enverinat dirigit a Christian Gálvez, ja que durant tot aquest temps la paternitat de l'exmatrimoni havia estat un tema tabú.

Però la resposta de per què no han estat pares la trobem uns anys abans. En una de les seves intervencions en el ja desaparegut Viva la vida, Cid va fer una confessió sorprenent en relació amb el seu primer fill.

«He tingut una època molt difícil amb aquest tema perquè Chris ho comparteix tot al seu programa i moltes vegades se li oblida que ho veuen milions de persones», va començar explicant la convidada, just abans de confessar que, des d'aleshores, van començar a rebre diversos comentaris durant el seu dia a dia.

«Ell va expressar el seu desig de ser pare, després anàvem al supermercat i la caixera em deia que quan tindria fills», va assegurar la rival de Patricia Pardo.

Imatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant junts pel carrer
La parella de Patricia Pardo volia ampliar la família | Europa Press

Durant l'entrevista, Almudena va arribar a confirmar que aquest tema havia causat greus problemes a la seva vida personal. I és que hi va haver un moment en què es va sentir pressionada per la societat.

«Sentia que la societat m'empenyia a ser mare i jo encara no sabia si estava preparada o no per ser-ho», va dir la televisiva, molt aclaparada. «Sentia tanta pressió que fins i tot vaig arribar a tenir malsons, ho vaig passar realment malament».