Captura de Patricia Pardo plorant al plató.

Patricia Pardo rep un missatge i revela que la malaltia serà dura i llarga

La presentadora es nega a rendir-se

Patricia Pardo ha esdevingut una de les protagonistes de l'estiu. Això no només ha estat per la seva professionalitat davant de la càmera, que també, sinó per la seva nova relació amb Christian Gálvez, l'expresentador de Pasapalabra. Ara, tot i que valora molt la seva vida privada, la periodista no s'ha amagat i això ha causat un gran enrenou. Avui, Patricia és notícia perquè ha rebut un missatge i s'ha fet públic. En aquest text, es parla d'una dura i llarga malaltia.

Patricia Pardo, la dona del moment

A més dels habituals col·laboradors de Sálvame, la sorpresa de l'any se l'han endut els teleespectadors en descobrir que Patricia Pardo també forma part dels celebrities de l'estiu. El seu salt a la fama es va produir quan, després de diversos mesos presentant El programa de Ana Rosa, es va fer pública la seva nova relació.

Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa'
Patricia Pardo al plató d''El programa de Ana Rosa' | Catalunya Diari

Gràcies a la seva bona feina al comandament d' El programa de Ana Rosa, Patricia Pardo va començar a ser el focus d'atenció. No obstan axiò, a aquesta popularitat també hi va intervenir la seva relació amb Christian Gálvez. L'expresentador de Pasapalabra feia molt poc temps que ho havia deixat amb la seva dona, cosa que cridava molt l'atenció.

A més a més, la parella, lluny d'amagar-se, caminava pels carrers de Madrid agafada de la mà. Per si no n'hi hagués prou, eren continus els missatges d'afecte que el presentador dedicava a Patricia a la ràdio sempre que en tenia ocasió.

Ara, la parella ha viatjat a Egipte i, tot i que no hi ha fotos de tots dos gaudint el moment, els comentaris parlen per si sols. Tot i això, aquesta història d'amor, que encara s'està escrivint, no ha estat tan bonica com sembla.

Patricia ha tingut els seus alts i baixos i, més d'una vegada, li ha pogut la pressió. Han estat moltes les crítiques que ha rebut i això ho ha hagut de suportar, fins i tot, al seu propi programa. Avui, sense anar més lluny, heu rebut un missatge que l'ha deixat molt tocada.

El missatge que ho confirma

Aquest cop, no es tracta de cap insult ni crítica cap a ella o cap a la seva relació. Aquest cop, el paper de Patricia és molt diferent. Si alguna cosa caracteritza la presentadora és que tots la veuen com una bona companya de feina.

És per això que ara la gallega està sent un suport fonamental per al seu amic Joaquín Prat. Fa uns dies, sortia a la llum el problema que té amb el seu germà, Federico, addicte des de fa molts anys.

Joaquín Prat i Patricia Pardo
Joaquín Prat i Patricia Pardo tenen una molt bona relació d'amistat | Telecinco

El jove concedia una entrevista a Canal 8 i assegurava que estava sol. «Estic vivint al carrer perquè no me'n queda cap altra, la relació amb la meva família és una mica delicada. No estic content amb ells, amb prou feines parlem», explicava.

Les alarmes van saltar de seguida i milers de mitjans de comunicació es van posar en contacte amb Joaquín. Aquest ja havia parlat alguna vegada del seu germà, concretament, a Planeta Calleja. Allà, va confessar que «al final, tots escollim un camí a la vida i aquests camins t'allunyen o et separen de qui t'estima».

Però, amb això no n'hi va haver prou i la seva germana, Andrea, no va tenir més remei que donar una llarga explicació de la situació. Amb un text publicat al seu perfil d'Instagram assegurava que la situació era molt complicada.

Joaquín Prat i el seu germà
Joaquín Prat i el seu germà Federico | INSTAGRAM

En relació amb el seu germà, fa més de 12 anys que tota la família lluita per la seva addicció. Sense cap èxit, finalment van decidir que Federico complís els seus desitjos de viure al sud. Només uns dies després d'aquesta confessió, Andrea ha donat les gràcies pel suport rebut.

«Moltíssimes gràcies per tantes trucades i missatges d'amics i desconeguts, per mostrar- nos el vostre suport i afecte. No he pogut contestar a tothom, però us ho agraeixo. Són moltes les famílies que estan passant pel mateix», explicava.