IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El patrimoni milionari d'Íker Jiménez i Carmen Porter

Els presentadors de 'Cuarto Milenio' tenen fins a deu milions d'euros als seus actius socials

Íker Jiménez y Carmen Porter
Íker Jiménez i Carmen Porter | CatalunyaDiari.com

Íker Jiménez i Carmen Porter s'han convertit en una de les parelles televisives més solvents del panorama actual.Segons ha recollit 'Vanitatis' a partir de les dades dels registres mercantils i de la propietat, tots dos tenen un patrimoni empresarial de gairebé 10 milions d'euros i 16 immobles.

  

  

Un imperi econòmic que ha crescut sota el nom de la societat Produccions Digitals Mil·lenni 3 S.L., una empresa en la qual Íker i Carmen apareixen com a administradors públics i que ha crescut gràcies a la diversificació dels seus productes: programes de televisió, ràdio, exposicions, etc.

Ingressos milionaris


I és que a pesar que en la seva fundació, fa més d'una dècada, l'empresa es va configurar per dedicar-se a activitats de programació i emissió de televisió, s'ha diversificat fins a tal punt que també treballa en el sector editorial i comercial, entre altres.

En l'últim exercici, l'empresa va reportar a la parella un benefici de gairebé un milió i mitjà d'euros. Però això no és tot: durant l'últim exercici de 2015, van arribar a aconseguir gairebé els tres milions i en els seus actius socials figura una xifra que aconsegueix els deu milions d'euros.

Les propietats de Porter


A tot això cal sumar-li les dotze propietats que Carmen Porter té a Àvila al costat dels seus germans Ana María i Félix José, sis situades en el municipi de Cabezas del Pozo i altres sis en Bernuy-Zapardiel. Segons sembla, es tracta de finques provinents d'una herència i que estan qualificades de terreny rústic.

En Ponteareas, Pontevedra, Carmen té altres dues propietats i a Madrid, part del pis dels seus pares, situat al barri de Retiro i on també resideix al costat del presentador. Al seu domicili —un pis de 174 metres quadrats repartits en cinc dormitoris, tres banys, una condícia, cuina, hall i dues terrasses—, Íker i Carmen tenen situada la seu social de la seva companyia audiovisual.


Comentaris

envia el comentari