Surten a la llum comparacions entre el patrimoni de Shakira i el de Piqué

La cantant colombiana podria arribar a guanyar gairebé 48 milions d'euros l'any

Futbolista i cantant han estat protagonistes aquesta setmana per dues polèmiques | GTRES

El futbolista català, Gerard Piqué, i la seva xicota, la cantant Shakira, han estat la parella de moda protagonista aquesta setmana. Si bé Piqué va ser el centre de totes les crítiques després de les seves polèmiques declaracions al programa de Movistar+ 'La Resistencia', Shakira es convertia en el centre de totes les mirades per anar als jutjats. La colombiana va assistir-hi, acompanyada de Carlos Vives, per defensar-se de l'acusació de plagi que ha presentat un músic cubà qui afirma que és l'autor de l'èxit de la colombiana 'La Bicicleta'. 

Qui guanya més de tots dos?

Després que en l'àmbit econòmic Shakira fos notícia per presumptament defraudar milions d'euros a Hisenda, el central blaugrana també ha aixecat polèmica en aquest àmbit però no per estar acusat d'estafar sinó per presumir que el seu patrimoni és major que el pressupot de l'Espanyol d'aquesta temporada. Recordem que aquesta xifra se situaria al voltant dels 130 milions d'euros.

Ara bé, segons recull 'Informalia', la colombiana no es queda enrere, ja que ha aconseguit ser una de les artistes millors pagades. Així doncs, Shakira ingressava, ara fa dos anys, 130.000 euros al dia, el que suposaria que a final de mes la xifra arriba fins als 4 milions d'euros que es tranformen en un total de gairebé 48 milions d'euros a finals d'any. Per tant, el patrimoni de la cantant hauria de ser molt superior al del seu xicot.

Shakira guanyava, ara fa dos anys, 130.000 euros al dia
Shakira guanyava, ara fa dos anys, 130.000 euros al dia | GTRES

 

Els múltiples negocis de Piqué

La xifra de patrimoni que acumula Shakira no deixa ningú indiferent i superaria la del central blaugrana que s'apropa als 9 milions d'euros, no obstant això, el futbolista disposa d'uns beneficis extres que rep dels diversos negocis que aquest acumula en diferents sectors econòmics: immobiliari, tecnològic i, fins i tot, el de l'alimentació. A tot això també se li ha d'afegir els ingressos que rep per publicitat. És per això, que la revista 'People With Money' assenyalava que Piqué podria guanyar fins a 90 milions d'euros a l'any.

Tot i aquestes xifres estratosfèriques, el mitjà 'Informalia', remarca que els ingressos que rep la cantant s'haurien de situar al nivell de la xifra que acumula anualment Cristiano Ronaldo, un dels jugadors més ben pagats del món i que assoleix ni més ni menys que la xifra de 30 milions nets l'any. El mateix passaria amb el company d'equip de Gerard Piqué, Leo Messi. En tots dos casos però, si se suma la tirada publicitària de Messi i Ronaldo, respectivament, tots dos superarien Shakira.


Comentaris

envia el comentari