Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Captura del nuevo videoclip de Pau Dones 'Eso que tú me das'

El missatge en l'última cançó de Pau Donés que pren més sentit que mai

L'artista va llençar la cançó el passat mes de maig

Pau Donés en el videoclip de la cnçó 'Eso que tu me das'
El vocalista de 'Jarabe de Palo' agraeix a la vida en la seva última cançó | YouTube

L'emblemàtic vocalista del grup 'Jarabe de Palo', Pau Donés, perdia la vida ahir per culpa d'un càncer contra el qual estava lluitant des del 2015. El passat 2019 el cantant anunciava una retirada temporal després de patir una recaiguda. La parada però va durar un any i l'abril del 2020 Donés ja estava al costat del seu grup per gravar el nou disc. Ara fa poc, 'Jarabe de Palo', estrenava la seva cançó 'Eso que tú me das', que es convertiria en l'última cançó del vocalista.

'Eso que tú me das', l'última cançó de Pau Donés

En aquesta darrera cançó, el vocalista fa un clar al·legat a la vida tot agraint de cor el que aquesta li ha donat. Donés s'ha posicionat com un dels millors vocalistes del país gràcies a les seves lletres, el seu estil i la seva valentia a l'hora de cantar i interpretar cada tema.

Donés  agraeix  aquests  53 anys en què ha aconseguit complit els seus objectius. Lamentablement l'artista no ha pogut guanyar la batalla contra aquesta dura malaltia però deixa un autèntic llegat, ja que ens deixa molt més que cançons: «Això que tu em dones, no crec que ho tingui merescut, per tot el que em dones, t'estaré sempre agraït», diu la lletra d'Eso que tú me das'.

Només publicar aquesta cançó els fans van omplir de missatges molt bonics el vídeo de Youtube: «Ets un exemple de personalitat, lluita, tenacitat i superació en aquest món de merdetes. Ets part de la  banda sonora de les nostres vides des de fa més de 20 anys», o «Vaig conèixer a la meva parella amb la teva música, ens enamorem amb les teves cançons, ens has donat tant i nosaltres només podem donar-te les gràcies», aquests són alguns dels comentaris d'agraïment dels seus seguidors.

El nou àlbum de 'Jarabe de Palo', 'Tragas o Escupes', s'ha convertit en tot un èxit a Spotify des del 26 de maig. Per la seva part, el single 'Eso que tú me das' supera ja les 3.500.000 visualitzacions a YouTube. L'àlbum, que està disponible en plataformes virtuals des del 26 de maig, sortirà a la venda en format físic a partir del 29 de juny, segons ha informat Tronco Records.