IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Pau Donés sobre el seu futur: «viure sense plans és collonut»

El cantant de Jarabe de Palo es troba immers en plena gira presentant el seu darrer treball ’50 palos’

El cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, durant el CanetRock 2017
El cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, durant el CanetRock 2017 | Joaquim Domingo - CatalunyaDiari.com

Pau Donés, el cantant de Jarabe de Palo, està en plena gira del seu darrer treball ’50 palos’. I és que actualment el compositor de ‘La Flaca’ se sent com mai, després d’haver estat apartat durant un temps dels escenaris a causa de la seva malaltia, un patiment que va decidir aprofitar per mostrar una altra cara del càncer i desestigmatitzar una afecció que s'acostuma a relacionar directament amb la mort.

Fa mesos que Donés va trepitjar per primer cop un escenari amb la seva banda —després d’una gira íntima de concerts en format reduït—, al CanetRock 2017, trobant-se un públic totalment entregat que fins i tot s'ha emocionat durant algunes cançons. Els seus concerts s'han convertit en una teràpia per al cantant, que l'ha ajudat, i ha fet que la seva malaltia sigui una mica més suportable.

Pau Donés també ha mostrat el seu optimisme i el seu vitalisme mentre explicava que mai no s’havia «barallat amb el càncer», sinó que «convivia amb ell». Ara celebra que per fi s’ha curat, però recorda que segueix sent un malalt més d’aquest tipus de malaltia: «Els malalts de càncer o tenim tumors o no en tenim. Jo ara no en tinc». Encara que estigui recuperat, el càncer l’acompanyarà tota la vida.

El cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, durant el CanetRock 2017
El cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, durant el CanetRock 2017 | Joaquim Domingo - CatalunyaDiari.com

Comentaris

envia el comentari