Pau Donés podria no viure més de quatre anys a causa del seu càncer

El cantant s'ha sotmès a diverses operacions quirúrgiques en els darrers anys

Pau Donés ha estrenado nueva canción con Jarabe de Palo
Pau Donés | Cedida

El cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, podria no viure més de quatre anys com a conseqüència del càncer de còlon que pateix des de l'any 2015,segons ha avançat el portal 'Chic'. Ell mateix ho ha admès en una entrevista a 'XL Setmanal' fa alguns mesos.

Ha recuperat la seva vida professional

Segons els metges, el cantant aragonès té tan sols un 20% de possibilitats de viure més de cinc anys després de ser sotmès a diverses operacions quirúrgiques. Per a Pau, el més dur és la lluita diària contra tumors que ja no hi són, però que «poden reaparèixer».
 

El cantant va assegurar el passat mes de setembre que s'estava recuperant dels tractaments als quals es va sotmetre, i que en aquell moment no tenia tumors. Des de llavors, Pau Donés ha tornat a recuperar la seva vida professional i actualment està enmig d'una gira promocional. De fet, avui mateix visita Madrid i després anirà a Barcelona i Girona, abans d'anar de gira pels Estats Units.

El cantant Ha recuperat la seva vida professional
El cantant ha recuperat la seva vida professional | Cedida

No li fa por la mort

El cantant de 'La Flaca' ha dit en diverses ocasions que no li fa por la mort i que està centrat a viure el que li quedi de vida al màxim, aprofitant cada moment i gaudint com si fos l'últim«Al càncer li dedico tan sols cinc minuts al dia», va assegurar fa uns mesos en una entrevista per a 'El Español'.

En aquesta mateixa entrevista, el cantant va assegurar que els mitjans li donen més importància a la seva malaltia que ell mateix: «Jo passo d'ell i vaig a la meva bola fent el que m'agrada». Pau va parlar del concert que va donar a Barcelona, al qual va assistir el seu professor favorit, i va destacar que un professor pot arruïnar-te la vida o pot convertir-la en una cosa apassionant, com li ha passat a ell.

L'artista gaudeix del moment que viu i no fa plans per al futur; en definitiva, fa una «vida completament normal». Pau va assegurar estar vivint una «vida de collons», i continua amb els seus concerts, el seu llibre, el seu nou disc, les seves regates i els seus gossos, entre altres coses. «El que estic vivint ara és l'hòstia» va sentenciar Donés.

Pau Donés, cantante de Jarabe de Palo
Pau Donés, cantant de Jarabe de Palo | Cedida

Comentaris

envia el comentari