YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Pau Gasol i la seva dona donen la millor notícia de les seves vides

La parella ha celebrat el seu segon aniversari de casats amb el naixement de la seva primera filla Elisabet

Pau Gasol i Catherine McDonell sostenen la seva filla Elisabet a l'hospital
Pau Gasol i la seva dona Catherine McDonell donen la benvinguda a la seva primera filla, Elisabet Gianna Gasol | Xarxes socials

Pau Gasol està d'enhorabona. El jugador de bàsquet català ha informat a través de les seves xarxes socials del naixement de la seva primera filla amb la seva dona, Catherine McDonnell, i que porta el nom Elisabet Gianna Gasol, un nom molt important i amb molt de significat per al jugador. 

Així ho va expressar ell mateix amb la seva publicació a Twitter: «La nostra petita ja és amb nosaltres! Tot ha anat molt bé i no podem estar més feliços! Elisabet Gianna Gasol, un nom amb molt de significat per a la nostra preciosa filla!». 

Tant el jugador com la seva dona han publicat les mateixes fotos a les diferents xarxes socials, una imatge on apareixen tots dos mirant a càmera amb la seva filla en braços de Catherine, i una altra amb les mans de tots dos junt amb la de la seva petita en primer pla. 

La parella rep la petita 'Ellie', com els seus pares l'anomenen' en un moment molt bo per a ells, ja que fa poc van celebrar els 5 anys des que van començar la seva relació i a més acaben de fer un any de casats. 

Homenatge a Kobe Bryant i la seva filla Gianna

Amb el seu nom, Pau Gasol ha volgut fer un homenatge al seu íntim amic Kobe Bryant, que va morir el 26 de gener d'aquest 2020 en un accident d'avió on també va morir precipitadament la filla del jugador americà, Gianna Maria. D'ella ve el segon nom de la seva filla, Gianna, en un gest que demostra que la mort del jugador va afectar molt Pau Gasol per l'amistat que els unia, i d'aquesta manera sempre podrà mantenir viu el seu record. 

A més, Catherine McDonell ha explicat a través de les seves xarxes un nou detall sobre la seva petita 'Ellie', i que té a veure amb la seva història familiar: «Elisabet Gianna Gasol s'ha unit a la nostra família el 10 de setembre del 2020, en un dia molt especial, l'aniversari número 100 de la besàvia Elizabeth i el segon aniversari de compromís del seu pare i de la seva mare. Ja estem enamorats de la nostra dolça Ellie», va publicar.


Comentaris

envia el comentari