Paula Echevarría aconsegueix la custòdia de Daniella

La custòdia de Daniella ha estat l'autèntic taló d'Aquil·les del divorci amb Echevarría

Paula Echevarría junto a Daniella
Paula Echevarría amb la seva filla Gabriela  | Lecturas

El relat de Paula Echevarría i David Bustamante va més enllà de la seva separació. El cantant i la model ja han signat els papers del divorci però un dels seus grans problemes continua sent la seva filla petita: Daniella.

Segons ha tret a la llum ‘Lecturas’, la parella ha pres una dràstica decisió amb la menuda i la custòdia d'aquesta passarà finalment a mans de la seva mare. Sembla, però, un pur tràmit, ja que l'assignació de la nena ha de quedar dictada a algú. I és que tot sembla indicar que el règim de visites de la petita a Bustamante és més que favorable.

La complicada custòdia de Daniella

El divorci entre Paula i David s'estava allargant més de l'anhelat. De fet, la custòdia de la menuda Daniella ha estat una de les principals controvèrsies de la parella fins al punt que han tingut més d'un encontre per la petita.

La clau, però, rau en una nota firmada l'any 2013 per la parella. Aquella clàusula feia referència a una hipotètica separació dels dos i valorava quina seria la condició de Daniella en cas que els seus pares acabessin partint peres.

Paula Echevarría y David Bustamante junto a su hija
Paula Echevarría i David Bustamante amb la seva filla | Instagram

Inicialment, la custòdia de Daniella havia de ser per Echevarría, quelcom que no agradava a Bustamante. I és que segons fonts properes al cantant, aquest estava disposat a lluitar per una custòdia compartida i la resolució del divorci va quedar aferrada a aquest fet. 

Finalment, però, el cas ha quedat força ben resolt pels dos. Echevarría es quedarà amb la nena tot i que Bustamente la podrà visitant tant com vulgui.

L'afer entre Paula Echevarría i Miguel Torres

«No m'he d'amagar de res», així va parlar Echevarría de la seva presumpta relació amb el futbolista del Màlaga, Miguel Torres: «Si m'enxampen, doncs m'han enxampat», va comentar la model en al·lusió al seu afer amb el jugador de futbol. 

Les paraules, de fet, van deixar entreveure la seva relació amb un Miguel Torres, de qui va comentar que «és molt maco»


Comentaris

envia el comentari