Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Paula Echevarría assegura que el seu divorci no compta amb una clàusula que li impedeixi tenir amants

La model no s'ha mossegat la llengua a les xarxes i es disparen els rumors sobre el seu afer amb Miguel Torres
Paula Ecchevarría, en una imatge d'arxiu | Gtres.

 

Paula Echevarría ha parlat clar. La model, de fet, ha tornat a instal·lar-se al focus de la polèmica després de l'acord que ella i la seva exparella, David Bustamente, havien firmat abans de dur a terme la separació.

 

Aquesta no s'ha mossegat la llengua i ha titllat de «l'estupidesa del dia» una informació que treia a la llum que Echevarría no podia tenir amants després de partir peres amb el cantant. «L'any 2013 van signar uns documents que guiaven els passos a seguir pels dos en cas de separació», relatava la persona que va treure a la llum la suposada notícia.  

 

Paula Echevarría desmenteix la informació | Instagram / @Pau_eche

«Estaven d'acord en no fer oficial cap altra relació fins a concloure el matrimoni en vigor», explicava, més concretament, la informació citada. 

 

Paula Echevarría i la seva nova parella

Paula Echevarría, d'altra banda, ni desmenteix ni assegura que estigui sortint amb l'actual defensa del Màlaga, Miguel Torres. Darrerament, s'ha especulat amb què la model mantindria una relació sentimental amb l'exjugador del Reial Madrid perquè, en alguna ocasió, se'ls ha vist junts en situacions compromeses

 

Paula Echevarría i Miguel Torres | El País

 

La protagonista de 'Velvet', doncs, podria haver-se retrobat amb l'amor. Després d'assegurar que la seva relació amb Bustamante era un assumpte tancat, ara Miguel Torres ha saltat a la palestra.

 

Així mateix, alguns rumors indiquen que la model ha fet diversos viatges a Màlaga, on s'hauria trobat amb les seves amigues i amb el futbolista.

Podria ser una estratègia 

 

És l'especulació de molts mitjans de cor. Aquests asseguren que la model acostuma a fer acte de presència on sap que els 'paparazzis' la poden caçar i així la premsa del cor pot fer d'Echevarría, tema principal de debat.

 

Són molts els qui creuen que la model hauria desmentit la informació citada anteriorment per, de retruc, insituar el seu nou afer amb el futbolista i capità del Màlaga, Miguel Torres.