Paula Echevarría i Bustamante es retroben en l’obra de Nadal de la seva filla

Els dos van evitar-se a l’entrada i sortida de la funció escolar, però es van mostrar propers i cordials dins el recinte

L’actuació nadalenca de la seva filla ha aconseguit el que feia vuit mesos que no passava. Segons La Coctelera, Paula Echevarría i David Bustamante van trobar-se el passat dimecres a l’escola de la Daniella per assistir al festival escolar de Nadal.

Tot i que van entrar i sortir per separat, a dins del recinte van mantenir una relació de cordialitat i simpatia, deixant enrere les pugnes del passat.

Punt final del distanciament

D’ençà que Paula Echevarría i David Bustamante van firmar el divorci el passat mes de març, encara no havien coincidit públicament. Aquest dimecres, però, l’actuació de la seva filla va posar fi a aquest distanciament. Els dos pares es van mostrar orgullosos i van deixar una prova ‘sospitosament’ similar a les seves respectives xarxes socials.

Paula va arribar primera i amb cara de pocs amics en veure la quantitat de premsa que estava a l’entrada de l’escola. Contràriament, David Bustamante va arribar molt més relaxat i fins i tot amb ganes de parlar amb els mitjans de comunicació.

Paula Echevarría y David Bustamante junto a su hija
Paula Echevarría i David Bustamante amb la seva filla   | Instagram

 

El cantant, segons un vídeo de ‘Socialité’, va forçar la seva simpatia per un motiu: David va acudir a la premsa per felicitar les festes i evitar així trobar-se amb la seva exparella abans d’entrar a l’esdeveniment de la seva filla. «Bon Nadal, que tingueu bones festes. Gràcies per deixar-me tranquil aquesta temporada, ha sigut la glòria», desitjava el càntabre als periodistes.

De portes endins, relació cordial

Segons ‘Okdiario’, es van asseure junts en el pati de butaques, on quedaven molt seients lliures. Abans de començar la funció van parlar de manera cordial i amable. En finalitzar l’actuació, Daniella va fer un petó als seus pares, que van sortir del centre per separat. Molt més relaxada, Paula va comentar que tot havia sortit molt bé: «Ha ballat molt bé, ho ha fet sempre».

També et pot interessar: Paula Echevarría sorprèn en vendre la seva roba per internet

Els dubtes sobre la seva relació es deuen al fet que l’exparella es va evitar en veure la premsa, fet que pot portar a pensar que no es podien ni veure; un cop dins, però, la relació era amigable i normal. A més, per les fotografies que cadascú va publicar al seu instagram, es devien assentar junts o a la mateixa zona, ja que les dues imatges són quasi iguals i fetes des d’un angle semblant.

Dues fotografies iguals

Tot i que els dos pares aparenten portar-se bé a les xarxes, les publicacions posteriors a l’actuació van crear polèmica. L’ús del hastag #daniymami per part de Paula va molestar els fans de Bustamante, tal com es pot llegir en alguns comentaris de la foto de Paula.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esperando a la ARTISTA! ❤️ #Christmas2018 #FestivalNavidad #DaniYMami

Una publicación compartida de Paula Echevarria (@pau_eche) el

La publicació del David va ser més breu i no mencionava la mare de la nena.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Función de navidad!!! Que nerrrvios!!!

Tornen a avenir-se?

L’actitud dels dos apunta que han arribat a un pacte: evitar-se quan hi ha premsa i relacionar-se d’una forma més normal i pròxima en la intimitat, com per exemple en les funcions de la petita Daniella. Lluny de les polèmiques que perseguien a Paula i David, sembla que la relació s’ha normalitzat i ha deixat enrere les indirectes que es van llançar públicament sobre les respectives parelles, Miguel torres i Ares Teixidó.

També pots llegir: David Bustamante se'n va de viatge amb Yana Olina i confirma els rumors