Paula Echevarría celebra el seus 41 anys per primer cop amb Miguel Torres

L'actriu espanyola ha complert anys aquest dimarts 7 d'agost i ha volgut rodejar-se dels seus amics a una íntima festa a Marbella

Paula Echevarría y Miguel Torres en una imagen de archivo
Paula Echevarría i Miguel Torres a una imatge d'arxiu | Cedida

Paula Echevarría torna a ser feliç al costat de la seva actual parella Miguel Torres. Aquest dimarts 7 d’agost, complia 41 anys, en un dels seus estius més dolços i rebent múltiples mostres d’afecte i felicitacions dels seus seguidors a les xarxes socials.  

El somriure ha tornat al rostre de l’actriu espanyola torna després de passar per una de les etapes més dures de la seva vida amb la  separació de David Bustamante. Passats uns mesos, Paula va començar a ser vista amb el futbolista Miguel Torres i molts van voler titllar-lo de ser el culpable de la ruptura d’una de les parelles més estimades dins el panorama espanyol.

Tot i això, Echevarría ara es troba molt feliç i pletòrica amb 41 anys acabats de complir: «Estimats 41, espero que estigueu a l’altura dels anteriors», ha escrit Paula  acompanyant una fotografia de quan era petita que ha compartit al seu compte d’Instagram.

El primer aniversari junt amb Miguel Torres

L’actriu ha celebrat el seu 41è aniversari amb una festa molt més discreta que l’any passat, tot i que no hi va falta la música i el pastís d’aniversari i sobretot, el més important la presència dels seus amics més propers i Miguel Torres.

L’any passat Paula va celebrar el seu aniversari a una gran festa que va organitzar la revista de moda ‘Elle’. Enguany, ha preferit fer-ho d’una manera més tranquil·la acompanyada dels seus amics.

Als seus 41 anys, l’actriu desprèn felicitat i així s’ha vist en el que ha sigut el primer aniversari que passa amb Miguel Torres. Després de molts temps negant la seva relació, la parella va acabar confessant la seva relació i mostrant la seva complicitat davant les càmeres.

Els 41 més feliços d’Echevarría

Abans de la seva festa amb amics i la seva parella, l’actriu espanyola ha viscut un dia tan especial amb tota la seva família inclosa la seva filla Daniela. Totes dues i els pares d’Echevarría han tingut uns dies de descans a Sancti Petri, a Cadis.

Després dels seus dies a Cadis, va viatjar a Màlaga, lloc de residència de Torres, on passarien junts el seu aniversari en una festa celebrada a Marbella. «Gràcies amics per una nit meravellosa», agraïa l’actriu a una fotografia abraçada al futbolista.


Comentaris

envia el comentari