IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'actriu Paula Echevarría és criticada per la seva pèrdua de pes

L'actriu ha passat un dels moments més complicats de la seva vida

La actriz Paula Echevarría en una imagen de archivo
Imatge d'arxiu de l'actriu Paula Echevarría. | Cedida

La vida de l'actriu espanyola Paula Echevarría ha passat per moments de tot tipus durant aquest últim any. I és que des que va anunciar la seva separació amb el cantant David Bustamante, la seva vida personal i professional ha estat en el punt de mira. Uns moments molts complicats per a l'asturiana s'han vist reflectits, sobretot, en el seu aspecte físic. 

«Aquest any m'he aprimat bastant per les meves circumstàncies personals», va confessar recentment en una entrevista, després de rebre bastants comentaris per la pèrdua de pes, cada vegada més extrema, que està experimentant. No obstant això, Echevarría també apuntava que el seu canvi físic també es devia a una taula d'exercicis que realitzava cada dia.  

 

Crítiques per l'extrema pèrdua de pes d'Echevarría 

I és que són molts els seguidors de l'actriu els que no acaben d'entendre perquè té aquesta fixació cap al seu cos. Paula publicava ahir a les seves xarxes socials una fotografia on apareix amb el vestuari de la sèrie ‘Los Nuestros’, i on el seu aspecte físic ha fet saltar, novament, totes les alarmes.

Una imatge que, en pocs minuts, s'ha emplenat de crítiques al seu cos i a la seva exagerada pèrdua de pes. «No pot ser aquest cos de 10 anys, ha de ser el Photoshop», «Perdona però no estàs ideal. Estàs massa prima i tenies una figura preciosa» o «No estàs una mica esquelètica?», són alguns dels comentaris que els seus seguidors d'Instagram han deixat a l'asturiana. 

Els seguidors d'Echevarría preocupats l'actriu

Alguns dels seus seguidors han anat més enllà, fixant-se en cada una de les parts que formen la seva anatomia. Així doncs, alguns, fins i tot, li preguntaven què havia passat amb els seus pits, ja que, segons ells, ara llueixen menys voluminosos, preguntant-li el motiu, ja que cal recordar que l'actriu es va sotmetre a una operació d'augment de mames.

D'altra banda, Echevarría també té molts seguidors que no li donen l'esquena i s'han atrevit a contestar a tots aquells que la critiquen: «Quina mania, que si grossa, que si prima, algú sap per què està tan prima? Acaba de passar un temps complicat, i no hem de ficar-nos amb la seva pèrdua de pes, no sempre estem com volem siguem grosses o primes».


Comentaris

envia el comentari