David Bustamante

Paula Echevarría i David Bustamante ja no se segueixen a Instagram

Els pares de Daniella haurien tingut un enfrontament important que ha provocat un nou distanciament entre ells

La ruptura entre Paula Echevarría i David Bustamante va ser una de les notícies més desil·lusionants dels darrers anys. Junts formaven la parella de moda però l'amor es va acabar i van anunciar la seva separació. Tot i això, els dos havien mantingut una posició molt propera per tal de facilitar aquest tràngol a la seva filla, Daniella.

De fet, es va poder veure a Paula i David en actituds amistoses durant la comunió de la nena i en altres ocasions especials on Daniella necessitava tenir al costat als seus pares. Però sembla que les coses haurien canviat, ja que aquesta relació cordial i afectuosa que compartien hauria arribat a la seva fi.

  • També et pot interessar: Paula Echevarría envia un 'zasca' a Bustamente a través de les xarxes socials

'Unfollow' a Instagram

Segons va apuntar el diari 'ABC',  el motiu del seu distanciament seria un enfrontament important que els hauria dividit i que hauria provocat que tant l'un com l'altre es deixin de seguir a les xarxes socials, concretament a Instagram. Aquest fet evidencia que David i Paula no volen saber res de la vida personal de la seva exparella i que limitaran la seva relació als assumptes que tinguin a veure amb la seva filla de deu anys.

Fa molt que no se'ls veu junts | INSTAGRAM

Sobre la raó que hauria motivat aquest gran distanciament entre els dos, algunes fonts de la premsa del cor han apuntat en els últims dies que podria estar relacionada amb què Bustamante no veu amb bons ulls les demostracions d'amor i felicitat que la seva exparella fa de manera constant a les xarxes socials amb la seva actual parella, el futbolista Miguel Torres. Cal recordar que a més d'actriu, Paula també és 'influencer' i utilitza de manera diària Instagram.

David podria estar de nou amb Yana Olina

En aquest sentit, el cantant és molt més discret i limita les seves publicacions a moments quotidians amb els amics, la família o la seva filla, així com per promocionar la seva carrera musical. Respecte al seu àmbit sentimental, darrerament s'han escoltat alguns rumors que  podria haver tornat amb Yana Olina, la ballarina amb la qual va coincidir al programa 'Bailando con las estrellas'.