TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Paula Echevarría desmenteix que hi hagi una clàusula de divorci

La que va ser protagonista de 'Velvet' ha aclarit tot a través de les xarxes socials, negant una clàusula que li impedeixi tenir amants
Paula Echevarría passejant pels carrers de Madrid | Gtres.

 

Paula Echevarría torna a situar-se un cop més en el centre de l'atenció mediàtica pel seu divorci amb David Bustamante. Després que sortís a la llum que ella i el cantant havien signat una clàusula que els impedia tenir amants, l'actriu ha desmentit que això sigui cert. A través d'Instagram, l'actriu ha titllat de «collonada del dia» la informació publicada, de la qual s'han fet ressò diversos mitjans de comunicació després que una persona del seu entorn i, pel que sembla, de confiança de la parella revelés l'assumpte.

 

«L'any 2013 van signar unes capitulacions que guiaven els passos a seguir si es duia a terme aquesta separació, i t'afirmo que s'estan complint tal com ells van relatar al seu dia que havien de fer-ho», assegurava aquesta persona, que va preferir no donar a conèixer la seva identitat.

 

Paula Echevarría desmenteix que hi hagi una clàusula en el seu divorci | Instagram / @Pau_eche

Igualment, aquesta mateixa persona afegia: «Estaven d'acord en no oficialitzar cap altra relació fins a concloure el matrimoni en vigor». Així les coses, semblava fàcil d'entendre per què Bustamante no va voler que la seva relació amb Ares Teixidó sortís a la llum, ja que llavors es parlava d'una clàusula que podria perjudicar-lo durant el procés de divorci.

Paula Echevarría, enamorada una altra vegada?

De la mateixa manera, s'entén ara per què Paula tampoc acaba de confirmar ni desmentir la seva suposada relació amb el futbolista del Màlaga C.F. Miguel Torres, amb qui s'ha dit que manté un romanç després que tots dos hagin estat enxampat en diferents situacions compromeses.
 

Paula Echevarría i Miguel Torres | El País

 

Després d'assegurar que no tornaria a reprendre la seva relació amb Bustamante, la que va ser protagonista de 'Velvet' podria haver trobat de nou l'amor. I és que ha realitzat diversos viatges a Màlaga, on s'hauria trobat amb les seves amigues i amb el futbolista, a qui va conèixer a través d'una d'ella.

Veritat o estratègia?

Un altre episodi que sembla evidenciar que entre ells hi ha alguna cosa més que una amistat ha tingut lloc recentment, quan va deixar aparcat el seu cotxe a l'Hotel Villa Manga a la rampa del ressort, tot i que sap perfectament que hi ha fotògrafs esperant-la. Així les coses, molts són els que opinen que podria ser que l'actriu asturiana estigui intentant desmentir aquesta notícia per poder així donar a conèixer públicament la seva relació amb el futbolista, una hipòtesi que no sembla molt desencaminada.

 

Tenint en compte les moltes ocasions en què Paula s'ha queixat de l'assetjament que pateix per part de la premsa, que deixés el vehicle aparcat a la porta d'un hotel del qual després va sortir el seu suposat nou romanç no pot ser casualitat. De fet, hi ha qui ha assenyalat que no és més que una estratègia perquè els paparazzis que allí es troben l'enxampin i així no tenir més remei que sortir a confirmar la relació que hi ha entre tots dos.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris