Fotomuntatge de Paula Echevarría i Miguel Torres

«Li parlarem molt d'ella al nostre fill»: Paula Echevarría, devastada

L'actriu està molt trista per una mort molt propera

Paula Echevarría i Miguel Torres es troben devastats arran d'una pèrdua que els ha tocat a la part més profunda del seu cor. Actualment, la parella es prepara per celebrar el seu primer Nadal al costat del seu petit Miguel, unes dates que seran molt felices, però alhora molt tristos perquè no comptaran amb la presència d'una persona de la família que era molt estimada.

Primer pla de Miguel Torres i Paula Echevarría
Miguel Torres i Paula Echevarría viuran un Nadal agredolç | EUROPA PRESS

Concretament, es tracta de l'àvia del futbolista, que va morir dijous passat amb 96 anys. Una notícia que ha confirmat el mateix esportista a través de les seves xarxes socials, on ha publicat un text extens i emotiu.

«Aquesta foto és de l'últim dia que vam estar junts i no pot representar millor tot el que has sigut per a nosaltres. Amb permís dels meus oncles vas deixar la meva mare el millor de tu, viure la vida sent bona persona i estant disponible sempre per a tot», començava escrivint davant dels seus 127.000 seguidors a Instagram.

Miguel Torres acomiada la seva àvia de 96 anys i deixa devastada Paula Echevarría

A través del seu compte oficial d'Instagram, Miguel ha volgut compartir un emotiu missatge de comiat a la seva àvia i una entranyable fotografia que ha enamorat en els seus seguidors.

A la imatge apareix el marit de Paula molt somrient i sostenint el seu nadó als braços. Mentrestant, el petit Miguel, sorprès i amb la boca oberta, no dubta a estendre la seva mà per acariciar el rostre de la seva besàvia.

Abans de la mort de la seva àvia, l'esportista va poder complir el somni de presentar-li el seu fill i compartir un moment preciós entre diverses generacions de la família. I és que la seva àvia li ha transmès molts valors que ara ell pretén inculcar-li al seu petit, que creixerà amb la figura de la seva besàvia molt present.

«Aquests valors que tan bé ella representa avui per a mi tenen més valor perquè no podies haver-nos deixat millor herència. Soc un principiant com a pare, però prometo que intentaré ser el més proper a com has sigut tu amb tota la família. Seguiràs amb nosaltres perquè no t'oblidarem, descansa en pau, àvia», assenyalava Torres per acabar la publicació.

El compromís de Paula Echevarría amb Miguel a l'educació del seu fill

L'absència de la matriarca del clan serà molt dura d'assimilar per a la família de Miguel Torres, però el dolor es podrà superar gràcies a l'amor que ha deixat als cors dels seus éssers estimats.

Tal com ell mateix ha reflectit, la 'iaia' romandrà sempre viva en el seu record, i mai se n'oblidarà, seguint el seu exemple de vida en inculcar al seu fill els valors que ella li va transmetre.

Primer pla de Miguel Torres xiuxiuejant-li a Paula Echevarría
Miguel Torres i Paula Echevarría volen ensenyar-li al seu fill els valors de l'àvia del futbolista | EUROPA PRESS

El petit Miguel ha tingut l'oportunitat de conèixer la seva besàvia i viure-hi alguns moments que, tanmateix, oblidarà a causa de la seva curta edat.

Tot i això, el nen creixerà amb la figura de la seva àvia present gràcies a la promesa que ha fet el seu pare i al compromís que també ha mostrat la seva mare. Sí, ja que Paula Echevarría li ha promès a la seva parella mantenir a la seva àvia viva en el record del fill que tots dos tenen en comú.

«Aquests moments es queden per sempre, amor… En parlarem molt a Miki», li escrivia l'actriu al seu marit en un comentari. Així, amb aquestes paraules, la 'influencer' ha volgut animar la seva parella i mostrar el seu compromís per ensenyar-li al seu fill les lliçons de la seva besàvia.