Paula Echevarría caminant pels carrers de Madrid

Paula Echevarría embarassada del seu segon fill amb el futbolista Miguel Torres

L'actriu ha confirmat la notícia a través del seu compte d'Instagram

L'actriu i model Paula Echevarría estaria esperant el seu segon fill, el qual en aquesta ocasió el tindrà amb el futbolista espanyol Miguel Torres. La notícia l'ha donat el periodista Aurelio Manzano que, a més, en la mateixa publicació presumeix de tenir una bona amistat amb l'exdona de David Bustamante. En cas de confirmar-se aquesta dada, Echevarría es convertirà en mare per segona vegada, després que l'any 2008 naixés la seva primera filla Daniella.

De moment, només es compta amb el titular que ha compartit Manzano en el seu compte de Twitter, sense que fins i tot ni Paula ni Miguel s'hagin pronunciat sobre aquest possible embaràs. L'actriu porta sortint amb el futbolista des de l'any 2018, quan va trencar amb Bustamante i va començar pràcticament d'amagat aquesta relació amb Torres, la qual es va acabar confirmant als mitjans per la persecució contínua que els realitzaven dia a dia.

En la citada publicació es pot veure a Paula acompanyada de la seva filla Daniella i de Miguel Torres. La imatge, que llueix en blanc i negre, va acompanyada d'un text on es confirma la notícia. La model explica amb molta felicitat que en els pròxims mesos la família augmentarà i seran un més a casa.

Són molts els famosos que els feliciten

Famosos de la talla de Laura Matamoros, Laura Escanes o Carlota Corredera han estat dels primers a felicitar la parella, que es troba de total enhorabona. S'haurà de veure si en els pròxims dies es van aportant noves dades sobre l'embaràs i si podem arribar a conèixer el sexe del bebè abans que aquest neixi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuando tienes buenas vistas mires donde mires.... ?

Una publicación compartida de ᴘᴀᴜʟᴀ ᴇᴄʜᴇᴠᴀʀʀɪᴀ (@pau_eche) el