Primer pla de Paula Echevarría mig somrient

Paula Echevarría envia un inesperat missatge a David Bustamante sobre la seva filla

Daniella Bustamante està molt contenta

Daniella Bustamante no pot estar més contenta. Pel benestar de la seva filla, Paula Echevarría té una relació cordial amb el pare d'aquesta, David Bustamante.

Des que van posar fi al seu matrimoni, el cantant no havia aconseguit superar la ruptura. I és que amb aquesta separació no només va perdre la que era l'amor de la seva vida, sinó que a més, la seva relació amb alguns dels seus grans amics, com Poty Castillo, que es va veure greument perjudicada.

Paula Echevarría i Daniella, amb els ulls pixelats
Daniella Bustamante està molt contenta amb la nova relació dels seus pares. | Instagram

Després d'aquell dolorós divorci el 2017, tots dos van decidir tenir molt bona relació, el màxim possible, pel bé de la petita.

I, encara que al cantant li va costar assimilar la separació, ara està molt enamorat de Yana Olina, la seva actual parella.

Ara, la Daniella està molt orgullosa de la seva mare per l'últim gest que ha dedicat públicament al participant de la primera edició d'Operación Triunfo.

Daniella Bustamante veu la dedicació de la seva mare

El que més desitjava Daniella era que els seus pares s'emportessin bé, i per fi sembla que aquest somni s'ha fet realitat. Després d'alguns moments de tensió, la Paula i el David han aconseguit estar bé.

I com a prova d'aquesta nova etapa a les seves vides, l'actriu ha volgut tenir un gest bonic amb el pare de la seva filla gran. Pel Dia del pare, Paula Echevarría ha felicitat al seu ex per les seves xarxes socials.

Captura d'imatge dels stories de Paula Echevarría.
Felicitació de Paula Echevarría pel Dia del Pare. | CatalunyaDiari

A través de les històries del compte d'Instagram, la mare de Daniella ha compartit una foto molt bonica de la seva filla amb David Bustamante, i li ha fet una petita dedicatòria. «Felicitats, David! #papiDeDani».

Es nota que amb aquesta publicació, tant el cantant com l'actriu, han decidit portar-se bé per una bona causa: la felicitat de la seva filla en comú.

Com era d'esperar, la Daniella i la Paula també han volgut felicitar l'altre home de les seves vides. L'actriu ha compartit amb els seguidors una emotiva foto de Miguel Torres al costat del petit de la casa. «Ets el millor! Felicitats, papi! T'estimem!», ha escrit Echevarría al costat d'un cor.

Daniella Bustamante i el seu talent com a influencer

Aquesta no és la primera vegada que Daniella Bustamante utilitza les xarxes socials per felicitar un dels homes més importants de la seva vida.

Des que Miguel Torres va arribar a la seva vida, tots dos han tingut molt bona relació. Tant és així que, moltes vegades, s'ha vist aquesta química que hi ha entre ells en les xarxes socials.

El 28 de gener passat, la jove de 13 anys va compartir en el seu compte d'Instagram una divertida foto. Hi apareix posant al costat de l'esportista en un dels miralls de casa seva.

Captura d'imatge dels stories de Daniella Bustamante.
Daniella Bustamante felicita Miguel Torres per Instagram stories. | CatalunyaDiari

Vestits amb roba d'estar a casa i fent ganyotes davant del mirall, Daniella Bustamante va felicitar l'aniversari al nòvio de la seva mare. «Felicitats», va escriure.

En aquesta ocasió, tant la Paula com l'exfutbolista també van compartir aquesta bonica foto als comptes d'Instagram. Això sí, pixelant el rostre de Daniella i tapant el compte per protegir la seva identitat.