IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Paula Echevarría és la 'influencer' més popular a Espanya

La dona de David Bustamante competeix amb la seva amiga per ser més popular i tenir més seguidors

Paula Echevarria i Sara Carbonero són grans amigues. | Gtres

En els últims anys, les grans 'celebrities' són un reclam per a les principals marques per fer publicitat a través de les seves xarxes socials, per la seva capacitat de crear noves tendències i d'influir en la moda que es porta en aquest moment. I si hi ha algú que compleixi tots els requisits és Paula Echevarría, la reina d'Instagram amb més d'1,5 milions de seguidors.

La dona de David Bustamante desperta passions per la seva simpatia, bellesa i naturalitat. A més, la popularitat adquirida pel seu paper en la sèrie 'Velvet' ha fet que les grans companyies vulguin que sigui ella qui llueixi els seus productes. Com informa el diari 'Gol', l'actriu ha superat àmpliament a altres 'influencers' com Cristina Pedroche, Sara Carbonero i Pilar Rubio. De fet, la parella d'Iker Casillas i Paula Echevarría són íntimes amigues però al seu torn competeixen per ser la diva amb més popularitat a Espanya.

Però ser 'influencer' també fa que rebis moltes crítiques: «Ser un arbre de Nadal i penjar-se de tot i posar-se qualsevol cosa a damunt, li quedi bé o malament, per cridar l'atenció», critica un usuari a les xarxes, mentre altres les ataquen dient: «quina parella més hortera, tot el dia venent com s'estimen i tenen més banyes que un sac de caragols».


Comentaris

envia el comentari