IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Paula Echevarría està desesperada davant les informacions que la relacionen amb altres homes

Segons va informar Kiko Matamoros, Echevarría estaria en procés d'enamorar-se d'un home ben posicionat i relacionat amb el món 'influencer'

Paula Echevarría se sent com la dolenta de la pel·lícula i està molt atabalada per la seva nova situació | Cedida

Paula Echevarría i David Bustamante ja no saben què més fer després de l'allau mediàtica que ha suposat la seva crisi matrimonial. És qüestió de temps que enviïn un comunicat oficial als mitjans formalitzant el divorci, i mentrestant tracten de contenir el tsunami informatiu, que d'altra banda ha estat incontenible durant els últims mesos. Algunes informacions van assenyalar que l'actriu espanyola té un romanç amb un jove milionari veneçolà, però aquesta notícia ha estat desmentida rotundament per ambdues parts. No obstant això, segons va informar Kiko Matamoros a Telecinco, Echevarría sí que estaria en procés d'enamorar-se amb un home molt bé posicionat i relacionat amb el món 'influencer' en xarxes socials.

Si bé és cert que tots dos continuen estimant-se —ha estat un matrimoni molt intens i amb una filla pel mig— les últimes informacions abocades per la premsa estan agreujant les coses. Segons 'Esdiario', Paula Echevarría se sent com la dolenta de la pel·lícula i està molt atabalada per la seva nova situació. Les versions sobre els motius reals de la ruptura són moltes i variades, però el divorci està arribant a un punt de no tornada, una bretxa insalvable en la seva convivència. En definitiva, l'al·luvió d'especulacions solament pararà quan tots dos es pronunciïn d'una vegada per totes i la veritat surti a llum. Sembla que hi ha serial per a estona.


Comentaris

envia el comentari