IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Paula Echevarría està desesperada per les informacions que la relacionen amb altres homes

Segons ha informat Kiko Matamoros, Echevarría estaria enamorant-se d'un home ben posicionat i relacionat amb el món 'influencer'

Paula Echevarría se sent com la dolenta de la pel·lícula i està molt atabalada per la seva nova situació. | Cedida

  

Paula Echevarría i David Bustamante ja no saben què fer després de l'allau mediàtic que ha suposat la seva crisi matrimonial. És qüestió de temps que enviïn un comunicat oficial als mitjans formalitzant el divorci i, mentrestant, intenten contenir el tsunami informatiu, que d'altra banda ha estat incontenible durant els últims mesos. Algunes informacions van assenyalar que l'actriu espanyola té una relació amb un jove milionari veneçolà, però aquesta notícia ha estat desmentida rotundament per les dues parts. No obstant això, segons ha informat Kiko Matamoros a Telecinco, Echevarría si estaria enamorant-se d'un home molt ben posicionat i relacionat amb el món 'influencer' a les xarxes socials.

Si bé és cert que tots dos continuen estimant-se, ja que ha estat un matrimoni molt intens i amb una filla, les últimes informacions abocades per la premsa estan agreujant les coses. Segons 'Esdiario', Paula Echevarría se sent com la dolenta de la pel·lícula i està molt atabalada per la seva nova situació. Les versions sobre els motius reals de la ruptura són moltes i variades, però el divorci està arribant a un punt de no retorn, una escletxa insalvable en la seva convivència. En definitiva, l'allau d'especulacions només pararà quan tots dos es pronunciïn d'una vegada per totes i la veritat surti a llum. 


Comentaris

envia el comentari