IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Paula Echevarría apareix en diverses ocasions junt amb el futbolista Miguel Torres

Fa vuit anys que es coneixen perquè van treballar junts per un videoclip de Bustamante

Paula Echevarria está siempre en boca de todos.
Paula Echevarría podria estar refent la seva vida  | ©GTRESONLINE

D'ençà que Paula Echevarría es va separar de David Bustamante, no hi havia novetats de la seva vida amorosa fins ara que ha sortit a la llum un possible pretendent. Podria ser que l'actriu estigués il·lusionada amb refer la seva vida amb un futbolista que és amic seu des de fa temps.

L'afortunat és Miguel Torres, amb qui s'ha ajuntat molt aquests últims mesos, des que va acabar la seva relació amb el cantant, segons indica 'Informalia'. El jove es mou dins el mateix cercle d'amistats que Paula i, fins i tot, tenen una gran amiga en comú, Alicia Hernández, a qui els dos aprecien molt.

Miguel Torres
Miguel Torres | Instagram

Torres té 31 anys i va jugar amb el Real Madrid, encara que actualment pertany al Màlaga. A més, el Getafe i l'Olympiacos també formen part de la seva trajectòria professional com a futbolista.

Durant aquest temps, se'ls ha vist junts en diverses ocasions, així com en festes i celebracions. Inclús, han aparegut ambdós en diversos restaurants, fet que va provocar molts rumors. La possible parella també ha coincidit en una festa en honor a Alicia Hernández que va tenir lloc el passat mes de desembre, a la qual també van assistir altres amics seus.

Van treballar junts

L'actriu coneix al futbolista des de fa vuit anys perquè van treballar junts. La situació va ser ben peculiar, ja que precisament van aparèixer al videoclip de la cançó 'A Contracorriente' del cantant i anterior parella de Paula, David Bustamante.

Després d'aquestes coincidències que tantes sospites generen, podria ser que l'actriu hagués passat pàgina definitivament i hagués superat la relació amb el cantant, tot i que el dia de Reis van aparèixer junts per compartir aquest dia màgic amb la seva filla Daniella i l'actriu va publicar un vídeo a les xarxes socials on s'escoltava a ell cantant a la petita.


Comentaris

envia el comentari