ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

ÚLTIMA HORA

Detecten un nou cas de coronavirus a València

GRATIS AL TEU MÒBIL!

T'enviem gratis totes les últimes hores de cor! Clica aquí!

Paula Echevarría i David Bustamante se separen

La parella podria anunciar-ho en les pròximes hores
Paula Echevarría i David Bustamante han posat punt final a deu anys de matrimoni. | Instagram

 

Després de més de deu anys, Paula Echevarría i David Bustamante han posat punt final al seu matrimoni. Fa uns dies es va avançar que podrien haver trencat la seva relació fa uns mesos després que fes temps que no apareixien junts a les xarxes socials i que tant l'actriu com el cantant no volguessin parlar sobre la seva relació. Ara, el periodista Antonio Rossi ha confirmat a 'El programa de Ana Rosa' que s'haurien separat: «Gent propera a la parella em dona la separació com un fet».

La parella encara no ho ha confirmat però el col·laborador de Telecinco ha revelat que «en les pròximes hores publicaran la ruptura». Rossi ha explicat que Paula Echevarría «continuarà a la casa de tots dos» a Madrid, mentre David Bustamante viurà «al pis dels seus pares», també a la capital. La ruptura ha estat «amistosa» i segueixen mantenint bona relació per la seva filla. Les vacances de Setmana Santa l'artista càntabre passarà uns dies a la seva terra amb la petita, mentre l'actriu es quedarà a Madrid.