Primer pla de Paula Echevarría

Paula Echevarría i la malaltia que l'ha fet plorar davant de tothom

Paula Echevarría ha emocionat tothom amb la seva reacció

Paula Echevarría s'ha convertit en tota una autèntica revelació a Got Talent. L'actriu s'ha guanyat l'audiència i ha sorprès molt amb aquesta nova faceta de jurat. En una de les seves últimes aparicions, Paula no podia contenir l'emoció en conèixer la història d'una de les concursants i s'ha trencat completament davant del públic.

Paula sembla haver trobat el seu forat a la perfecció al programa de Telecinco, tot i que quan va saltar la notícia que l'actriu substituiria Paz Padilla, van ser molts els que dubtaven de la seva capacitat com a jurat. En els darrers anys, Paula s'ha allunyat força de la interpretació i s'ha centrat més en la seva faceta com a influencer i ha explotat el seu nom per a multitud de marques.

Paula Echevarría no va poder contenir les llàgrimes a Got Talent

L'actriu ha encaixat molt bé amb els companys de programa, sobretot amb Risto Mejide. Aquesta nova etapa de Paula li està anant de meravella. Les xarxes socials també lloen el treball d'Echevarría al programa.

Paula s'involucra completament amb cada concursant del programa. A l'última emissió de Got Talent, l'ex de Bustamante es trencava en escoltar la història de Sara, i és que Paula va connectar des del minut u amb la seva història. «Vinc a fer una cosa que per a vosaltres és molt fàcil, però per a mi força complicat. Demostraré que els impossibles només existeixen al cap de les persones», deia Sara minuts abans de començar la seva performance.

Foto de Paula Echevarría i Dani Martín a Got Talent
Paula Echevarría s'ha convertit en tota una revelació | Telecinco

La jove va explicar mentre feia un avió de paper que havia perdut les mans i els peus a causa d'una meningitis. Sara va estar en coma i va estar a punt de perdre la vida. Ara està centrada en la seva carrera universitària i esportiva. Paula Echevarría va quedar molt sorpresa davant la força de la noia i no va poder evitar trencar a plorar de l'emoció.

Amb la veu entretallada, Paula dedicava unes paraules boniques a la jove: «Sara, enhorabona, tens un valor increïble, tu i els teus pares. Enhorabona de debò», comentava. A aquestes paraules se li van unir les d'Edurne, que també va voler felicitar la Sara: «No et coneixia, però de debò agraeixo que siguis aquí. M'ha encantat conèixer-te de debò».

D'altra banda, Dani Martínez va arribar a afirmar que, gràcies a ella, Got Talent anava més enllà de ser un simple programa d'entreteniment. «Fa 4 anys que soc a Got Talent i és el millor programa de tele perquè té lloc per a històries com la teva. Tu fas que Got Talent sigui més que un programa de televisió», confessava l'humorista.

L'actuació de Sara fins i tot va fer pronunciar-se a un dels jurats més durs, Risto, que no va poder evitar felicitar la noia. «M'has fet reflexionar sobre el valor de la dificultat, m'has fet pensar que és veritat que la dificultat és subjectiva. Has dit que no tens mans ni peus, però sí cap i cor. Jo hi afegeixo coratge. El fracàs és una decisió, tu has decidit triomfar a la vida», afegia Risto Mejide.

Foto de Paula Echevarría
Paula Echevarría s'emociona a Got Talent amb una història de superació | Telecinco

El ressorgir de Paula Echevarría

No hi ha dubte que aquest nou canvi a la carrera de l'actriu l'ha fet fenomenal. Paula ha trobat a la televisió el lloc perfecte on exercir les seves funcions de jurat i també poder transmetre els seus coneixements com a actriu.

En els darrers temps, Echevarría s'ha convertit en una de les influencers de referència i cada vegada és més habitual veure-la col·laborant a la televisió. A més, pel que fa a la seva vida personal, no li pot anar millor. La model està cada cop més enamorada de la seva parella, Miguel Torres. A través de les xarxes socials, la parella comparteix el dia a dia on demostren l'amor que es tenen.