Paula Echevarría no porta la seva aliança de casada en el seu últim vídeo a Instagram

Un vídeo a Instagram de l'actriu ha fet adonar-se als seus seguidors del detall que podria afectar negativament en la reconciliació amb David Bustamante
 

Des que Paula Echevarría i David Bustamante van fer pública la seva crisi matrimonial, els seus seguidors desitgen saber com acabarà tot. Els seguidors de l'actriu han trobat un detall en l'últim vídeo del seu Instagram que podria suposar la fi de la relació amb el cantant. Paula Echevarría ha penjat al seu perfil una imatge 'boomerang' en la qual ensenya el seu nou telèfon mòbil. No obstant això, el detall que ha impactat als seguidors de l'actriu ha estat el fet de que no llueix la seva aliança de casada, i això ha fet que els seus fans ho hagin interpretat com un senyal de no reconciliació.

Tot apuntava a una reconciliació entre la parella, ja que Paula va posar 'm'agrada' a l'última foto d'Instagram de David Bustamante, ja que el cantant portava tres setmanes de silenci a les seus perfils mentre que ella no ha parat de publicar en les xarxes. Sembla que la parella està intentant mantindre una relació cordial mentre arriba el polèmic divorci que segurament s'anunciarà després de la comunió de la seua filla Daniella.