Paula Echevarria parla per primera vegada de la relació amb Miguel Torres

L'actriu va afirmar que, de no haver volgut que se sabés, «m'hagués amagat»

Paula Echevarría confirma su relación con Miguel Torres
Paula Echevarría confirma la relació amb Miguel Torres | Cedida

Des de feia moltes setmanes, els rumors que apuntaven a una relació entre Paula Echevarría i Miguel Torres anaven en augment. Davant d'aquesta situació, l'actriu ha decidit que era moment de parlar i ho ha fet a 'Diez Minutos', on ha confirmat les sospites que tenia tothom: El futbolista i ella han començat una història conjunta.

La protagonista de 'Velvet' no va dubtar en afirmar que «no m'he d'amagar» quan li preguntaven per les fotografies que s'havien publicat, de la parella sortint d'un hotel. «Si m'enxampen, doncs m'han enxampat», confessava, en referència a les imatges amb el jugador del Màlaga, de les quals va assegurar que no havia de preocupar-se per res.

 

Día de estreno #megustalanuevacamiseta #pretemporada1718

Una publicación compartida de Miguel Torres (@migueltorres) el

Surt a la llum

Sembla que els rumors que creixien al voltant de la parella tenien una mica empipada a Paula Echevarría, que no es va mostrar molt contenta amb les preguntes que li llançaven. «Si vull que no ens enxampin, t'asseguro que m'amagaria», va reconèixer l'actriu, demostrant que no havia fet res per evitar que la relació es mantingués en secret.

D'aquesta manera, va voler acabar amb les presumpcions que havia creat una espècia de bombolla per evitar la difusió de la notícia. Paula va assegurar que mai ha intentat amagar aquesta història i que només no n'havia parlat perquè en cap entrevista li ho havien preguntat, encara que no hagués tingut problema en afirmar-ho.

 

Extraescolares... #HaceUnFrioQuePela #QueGanasDeLlegarACasa #SmartLovers

Una publicación compartida de Paula Echevarria (@pau_eche) el

Guapo per dins i per fora

Una vegada resolt el gran dubte, Paula Echevarría va començar a respondre sobre les preguntes dirigides en quin punt es trobava la relació. En aquest sentit, va explicar que es troben en ple procés de conèixer-se, ja que fa poques setmanes que van començar la seva història i volen saber quina direcció pot prendre per ambdós.

No obstant això, l'actriu no va dubtar en admetre que «El Miguel és molt guapo», frase que va complementar amb un fet que encara l'ha sorprès més: «Encara és més guapo per dins». D'aquesta manera, demostrava que la relació va per molt bon camí i que, de primeres, ha aconseguit una molt bona impressió de la seva nova parella.


Comentaris

envia el comentari