Paula Echevarría presumeix d'una gorra rosa de pèl de Stradivarius

L'estilisme ha impactat molt els seus seguidors d'Instagram

 

Paula Echevarría sempre sorprèn amb els seus estilismes. L'últim model lluit per l'actriu ha deixat bocabadats els seus seguidors d'Instagram, una xarxa social en la qual triomfa. Tot i la passió de l'exdona de David Bustamante per la roba i la moda, no sempre es caracteritza per arriscar-se molt amb els seus estilismes, una regla que ha trencat a la seva última publicació. A la imatge es pot veure a Echevarría lluint una cridanera gorra de pèl rosa.

 

Les gorres són un complement habitual en els conjunts hivernals de l'actriu, que no dubta en combinar estils i estampats amb gorres militars o boines franceses. Tot i això, fins ara mai havia optat per fer d'aquesta peça la protagonista del seu look. La gorra està forrada de pèl de color rosa clar i pertany a la col·lecció de la firma 'low-cost' d'Inditext, Stradivarius. A la web de la marca encara es pot comprar per 12,95 euros.

La part més assequible del look

Gorra de pèl de color rosa clar de Stradivarius, per 12,95 euros| stradivarius

 

Així doncs, la gorra que ha conquistat a Paula Echevarría té un preu molt assequible per totes les butxaques i és la peça més assequible del seu últim look. El que no ha faltat a l'estilisme de l'actriu és la combinació perfecta d'aquest accessori amb la resta de la seva roba. Paula ha completat l'estilisme amb un anorac de color blau i rosa amb flors brodades en diferents tons i una caputxa també rosa. La peça pertany a la marca espanyola Ball Bomber i en aquest cas el preu és bastant més elevat: 489 euros, ja que el disseny està confeccionat a mà.

 

La resta de l'estilisme

Pel que fa a la resta de la roba lluïda per l'actriu, es tracta de peces més sòbries i bàsiques. El jersei, també rosa, pertany a la marca Brownie i té un preu de 49 euros. Els pantalons bàsics són també de Stradivaruis i tenen un preu aproximat de 25 euros. Jugant de nou amb els colors, Echevarría ha optat per unes vambes de color vermell fosc de la coneguda marca New Balance. Aquestes tenen un preu de 100 euros.

També de color granat és la luxosa bossa de mà que ha escollit per completar l'estilisme. Aquesta pertany a la col·lecció 'Saint Cloud' de Louis Vuitton i té un preu de 1.320 euros. Tot i això, com queda clar la proposta més arriscada continua sent la gorra de pèl rosa d'Inditext.