Imatge de Paula Echevarría al costat de Miguel Torres i el seu fill en comú acabat de náixer, Miguel Jr.

No va ser fàcil: Paula Echevarría relata l'inici de la seva relació amb Miguel Torres

L'ex de Bustamante ha confessat que va ser Miguel qui va fer el primer pas per a intentar lligar amb ella

Paula Echevarría sempre ha optat per portar la seva vida privada amb total discreció, i just per això fins al moment coneixíem molt pocs detalls sobre com havia començat la seva relació amb Miguel Torres.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, durant el viatge a Kenya que va realitzar al costat de Jesús Calleja, l'actriu no ha dubtat a obrir-se i confessar sobre com va suportar el seu divorci amb David Bustamante i la forma en la qual va néixer la seva història d'amor amb el futbolista, pare també del seu segon fill, Miguel Jr., que acaba de néixer. Traumàtic, al final quan sents que fracasses en alguna cosa és una mica delicat, perquè quan et cases se suposa que és per a tota la vida. També teníem una nena, però mentre les coses es facin de manera civilitzada..., explicava sobre aquest dur moment en què posava punt final al seu matrimoni amb David Bustamante.

A més, Paula ha confessat que va ser Miguel qui va fer el primer pas per a intentar lligar amb ella. «Va ser ell, per descomptat». Encara que, la distància va jugar un paper important en la seva relació després de tornar a retrobar-se en l'aniversari d'una amiga en comú en el 2017, ja que el futbolista vivia a Madrid, mentre que ella tenia la seva vida, el seu treball i a la seva filla Daniella a Madrid.

El destí ja els havia ajuntat el 2009, quan tots dos van treballar junts rodant el videoclip 'A contracorriente' de Bustamante. En aquest moment, el cantant i el futbolista es van fer amics, encara que l'amistat es va trencar de manera brusca després de conèixer que aquest havia començat una relació amb la seva ex. Aquest no és l'únic amic que el cantant ha perdut a causa del seu divorci amb Paula, ja que també estava molt unit a Poty Castillo, encara que lamentablement la seva amistat també es va trencar irreparablement.

«Ell vivia fora perquè el seu treball havia d'estar fora, vivia a Marbella. Jo vivia a Madrid, amb la meva nena, i no em podia moure tampoc. Després, a part, estàvem en un moment en el qual tot era molt convuls. Ens trobem un dia, comencem a parlar per telèfon, primer amb un missatge, després comencem a trucar-nos... I així vam estar gairebé tres mesos fins que ens vam veure», ha explicat l'actriu, qui reconeix que està totalment enamorada del seu noi.

Això sí, no ens plantegem passar per l'altar: «No pensem a casar-nos, no ens ho plantegem. Els dos hem passat per això, i li donem la importància justa al matrimoni». El futbolista va estar casat anteriorment amb María Plaza, de la qual es va divorciar tan sols uns mesos després. I és que a Torres sempre li ha perseguit la fama de faldiller. Al seu currículum amorós s'uneixen altres noms com Cristina Pedroche, Patricia Conde o Ariadne Artiles.

«Com es pot iniciar un festeig per telèfon?», li ha preguntat Calleja a Miguel. «A la manera antiga, que el desig de tocar, de veure, sigui l'últim que necessitis. Jo em vaig casar, em vaig divorciar, la vida evoluciona i vaig tenir la sort de conèixer a Paula que m'ha canviat la vida», ha explicat el futbolista, qui coincideix amb la seva parella en la idea que el matrimoni ja no entra en els seus plans.

«Una bona convivència és la base d'una relació duradora, no el matrimoni», ha explicat l'asturiana. «Però, si cal clavar genoll, ja pot anar posant-se genollera», ha fet broma sobre que fos ella la que li demanés matrimoni al seu noi.

Paula ha recalcat, sobretot, que ella sempre ha apostat per la cerca de la felicitat. «Les millors coses apareixen sempre quan no les cerques», afegia sobre aquest tema.