Paula Echevarría

Paula Echevarría revela què passa amb el seu embaràs i com li ha canviat el cos

La model ha explicat com va viure el seu segon embaràs

No hi ha dubte que Paula Echevarría està passant un estiu inoblidable. Amb raó, perquè fa dues setmanes, l'actriu s'ho va passar d'allò més bé amb la seva parella, Miguel Torres, a la seva exclusiva festa d'aniversari.

L'actriu, aprofitant la seva estada a Marbella, no va dubtar a celebrar el seu aniversari amb magnificència a l'Starlite, el festival de moda de l'estiu. Carla Pereyra, Poty Castillo i Marta Carriedo van ser algunes de les cares conegudes que van assistir a l'aniversari de l'ex de Bustamante.

D'altra banda, a la mare de Daniella Bustamante no se li ha oblidat incloure entre els seus plans les cites a la platja i la piscina al costat del seu petit. La veritat és que des que Paula Echevarría va tenir el seu segon fill, Miguel Torres Jr., la vida de l'actriu ha fet un gran canvi a millor.

Ara, després d'un any de passar per segona vegada l'etapa de la maternitat, l'exdona de Bustamante ha revelat alguns detalls íntims sobre la seva experiència amb aquest últim embaràs.

Primer pla de Paula Echevarría mig somrient
L'actriu ha trencat el seu silenci respecte al pes que va guanyar durant l'embaràs | GTRES

 

Paula Echevarría sobre el seu embaràs: «25 quilos en nou mesos»

El març de 2021, pocs dies abans que nasqués el primer fill en comú de Paula Echevarría i Miguel Torres, la influencer decidia sincerar-se com mai amb tots els seus seguidors d'Instagram. A punt de convertir-se en mare per segona vegada, la model compartia un vídeo a Instagram on destacava el pes que havia guanyat durant aquells mesos.

Amb el sentit de l'humor que tant la caracteritza, va escriure «ara mateix es pot dir que 'tinc molta cara'. Ja no puc inflar-me més», feia broma. A la publicació en qüestió, l'actriu Natalia Verbeke li va comentar que semblava que tingués «15 anys».

Va ser un elogi que a l'exdona de Bustamante no li va passar desapercebut, de manera que li va contestar. «És el que té pujar 25 quilos en nou mesos, no hi ha farciment ni botox que ho millori», escrivia amb aquest to còmic.

Sens dubte, aquesta confessió va sorprendre tots els seus seguidors perquè Paula Echevarría sempre ha estat una de les tantes celebrities que ha cuidat la seva alimentació i que fa exercici constantment. Tot i aquests hàbits, no van aconseguir el que volia perquè, com la mateixa influencer va afirmar, «faci el que faci» no aconsegueix no engreixar-se.

Precisament, no va dubtar tampoc a tractar aquest assumpte al mitjà InStyle, on va protagonitzar un posat lluint panxeta. «Accepto que soc una embarassada que s'engreixa, estic tremenda», explicava fent broma.

«Hi ha dones que no, que es queden com un os d'oliva, i jo no sóc així», prosseguia. De fet, l'exdona de David Bustamante va explicar que va passar per aquesta mateixa situació amb el seu primer embaràs.

«Estava tremenda, semblava que hagués vingut una altra persona i se m'hagués empassat. Em vaig engreixar 21 quilos, vaig retenir tots els líquids del món i estava com un monstre», va confessar mesos després de néixer Daniella.

Així mateix, Paula Echevarría va assegurar que el seu marit d'aquell moment, David Bustamante, la feia sentir la dona més maca del món. «Tinc un marit fantàstic que cada dia durant l'embaràs em deia que estava més maca que mai. Si no fos per ell m'hauria mort, perquè era una foca errant».

Imatge de Paula Echevarría amb el seu fill petit Miguel Jr. en el seu aniversari
Paula Echevarría celebrant el primer aniversari del seu fill Miguel | Instagram

 

El canvi físic de Paula Echevarría

Tot i això, encara que Paula Echevarría va guanyar al voltant de 20 quilos més durant l'embaràs, la veritat és que ara tot sembla indicar que ha tornat al seu pes de sempre. I és que l'actriu, en poc més d'un any, sembla que ha aconseguit perdre aquests quilets de més.

A més a més de portar, segurament, una dieta saludable i fer esport gairebé diàriament, la model també s'ha aficionat a un nou esport que l'ajuda a tenir més elasticitat. La parella del futbolista s'ha enamorat del ballet i no dubta a passar llargues sessions amb la seva professora particular. De manera que si sumem tot el que està fent l'actriu per mantenir el seu pes a ratlla, no és estrany que, finalment, hagi obtingut bons resultats.