TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Paula Echevarría se'n surt amb la seva i la seva filla Daniella passarà la nit de Nadal amb ella

La model i David Bustamente viuràn el primer Nadal des de la separació
Paula Echevarría i David Bustamante, amb la petita Daniella el Nadal passat | GTRES

 

La decisió està presa: Daniella passarà la nit de Nadal al costat de la seva mare, Paula Echeverría. El cantant David Bustamente, doncs, viurà les festes nadalenques lluny de la seva filla després que fa pocs dies, els pares de la petita discutissin per veure qui es quedava amb la nena el 24 de desembre.

 

Segons sembla, David Bustamante hauria demanat a la seva exparella passar una de les nits més entranyables de l'any, ja que gran part del 2017 se l'ha passat única i exclusivament centrat amb la seva carrera. Tot i això, Paula Echevarría s'hi hauria negat al·legant que la seva família també volia estar amb la petita i, per la qual cosa, la nena finalment es quedarà amb la model.

Amb la mare el 24 i amb el pare el 31

Echevarría, doncs, sembla haver guanyat la primera partida. Tot i això, segons assegura 'Jaleos', Bustamante tindrà un «premi de consolació» quedant-se a la petita la vigília de cap d'any

 

«David és una persona molt familiar i la seva família dona més importància a la nit del 24 que a qualsevol altre dia especial del Nadal. A mi no em consta un gran  empipament entre ells, només sé que ho han parlat. Han decidit, de fet, que el Daniella anirà a Astúries amb la seva mare el 24 i, per contra, el 31 se la quedarà en David», assegura una font propera a la família i citada pel mitjà esmentat.El que està clar és que aquest Nadal serà molt diferent dels altres anys, quan el cantant i la model gaudien de la seva filla i així ho feien saber a les xarxes socials.

 

Paula Echevarría i David Bustamante amb la petita Daniella | Instagram

Tot i això, el cert és que David i Paula intenten portar-se el màxim de bé possible entre ells per no fer mal a la petita Daniella. Tot i que aquest serà el primer Nadal que no passen junts, la parella i la nena passaran les festes envoltats de la gent que més els estima.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris