Paula Echevarría i la seva filla Daniella gaudeixen d'una tarda molt «fashionista»

L'actriu va anar amb la seva filla a un dels seus llocs preferits

Paula Echevarría junto a su hija Daniela en una playa de Marbella
Paula Echevarría amb la seva filla Daniela a una platja de Marbella | Cedida

Com tothom sap ja, Paula Echevarría és una gran aficionada de la moda i sembla que ara aquesta gran passió l'està compartint també amb la seva filla Daniella. Aquesta setmana, mare i filla han sigut vistes al 'showroom' d'una de les amigues de l'actriu.

Paula havia d'acudir al ‘showroom’ de la seva amiga Alicia Hernández, directora creativa de la marca ‘Dolores Promeses’ i encarregada de la comunicació i promoció de marques. Va aprofitar llavors l'ocasió per ensenyar a la seva filla el lloc d'on surten molts dels seus ‘looks’. 

Però com és ben sabut, els nens necessiten sempre alguna cosa amb la que entretenir-se, així que, mentre la seva mare es reunia amb Alicia Hernández per ultimar alguns detalls dels seus possibles ‘outfits’, la petita Daniella jugava amb ‘Les Supernenas’, marca amb la qual també col·labora l'agència de comunicació.

Daniella Bustamante jugando en el showroom de Alicia Hernández
Daniella Bustamante jugant al showroom d'Alicia Hernández | Instagram / @pau_eche

 

Tenint en compte que la seva mare és una de les principals ‘influencers’ de moda a Espanya, no seria d'estranyar que la petita Daniella decidís finalment seguir els seus passos, i més veient els llocs als quals la porta la seva mare. Tot això a pesar que, tal com l'asturiana ha confirmat en alguna ocasió, la seva filla ja ha dit que vol ser cantant com el seu pare.

Daniella, a la última en el concierto de Maluma

Amb tota aquesta passió de la seva mare per la moda, Daniella ja pot presumir d'haver protagonitzat alguns titulars gràcies als seus ‘looks’. L'últim va ser un ‘outfit’ que va portar al concert de Maluma, al que va anar amb la seva mare i que va celebrar el passat mes de setembre.

Imagen del look de Daniella
Imatge del look de Daniella | Lecturas

 

La petita duia una samarreta de María Escoté Kids inspirada en ‘Hello Kitty’, una biker de Zara de cuir, minifaldilla violeta també de María Escoté i unes bambes Adidas. La filla de Bustamante i Echevarría es va convertir en el centre de totes les mirades. Un ‘look’ d'allò més rocker en el qual segur que la seva mare va tenir molt a veure.


Comentaris

envia el comentari