Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paula Echevarría

Paula Echevarría sap quin és el truc per lluir vestits aquesta temporada

Paula Echevarría es nega a renunciar als vestits d'estampats aquests últims mesos

Paula Echevarría sap que el vestit de flors es pot arribar a convertir en el teu millor aliat, una peça còmoda, senzilla i força versàtil. L'actriu la utilitza per a tota mena d'ocasions, ja sigui en un casament, per anar a l'oficina, de festa o, simplement, pel seu dia a dia.

Moltes dones prefereixen optar per pantalons i guardar els vestits a l'armari quan arriben les baixes temperatures, però Paula Echevarría es nega a renunciar-hi. La influencer ha considerat que és un article força adequat amb què podràs anar a l'última aquesta temporada.

El look d'entretemps amb què Paula Echevarría ens ha sorprès

Després de llançar la nova col·lecció de la mà de Primark, Paula Echevarría ha confirmat que sap d'estil. A més d'aquest gran projecte, l'actriu acaba d'explorar la faceta com a directora creativa amb la seva firma Space Flamingo.

Foto de Paula Echevarría
El vestit de Paula Echevarría que causa furor | INSTAGRAM (@PAU_ECHE)

Aquesta setmana hem pogut veure el look d'entretemps perfecte que ha portat la Paula Echevarría. La influencer ens ha mostrat com poder continuar portant el mític vestit llarg de flors.

Es tracta d'un article de roba creuat amb mànigues llargues ideal per fer una passejada pel carrer com ha fet la jove. Paula Echevarría ha ultimat aquest outfit amb unes esportives blanques. Les sabatilles són de la marca Victoria i les pots trobar per 65,90 €.

Foto de Vambes de Victoria

Paula coneix dues formes per portar aquesta peça aquests darrers mesos

La peça d'entretemps amb què hem vist Paula Echevarría s'ha convertit en una opció molt còmoda i alhora versàtil. Una aposta més que segura per a aquests darrers mesos de l'any.

Per poder vestir-nos amb aquesta peça amb les sabatilles aquesta temporada, Paula Echevarría ha aconsellat combinar-la amb una americana de quadres oversize i afegir una bossa. Aquest complement que llueix la influencer és encoixinat de pell en to cru de la firma Valentino que combina amb el fons del vestit.

Com combinar un vestit curt en aquests darrers mesos?

Paula Echevarría sap que no només els vestits llargs estan triomfant, sinó que els curts també han esdevingut una bona opció per la temporada. Si volem optar per les versions mini i deixar lluir les cames, podem arribar a crear un look d'escàndol.

La solució, com moltes vegades, és el calçat. Per aquesta ocasió, recomanem optar per unes botes de canya alta que estan en tendència actualment. Una gran opció per aconseguir aquest efecte amb què podem allargar les nostres cames a simple vista.

Foto de Paula Echevarría
Paula Echevarría mostra el seu estil per Madrid | INSTAGRAM (@PAU_ECHE)

Les botes d'aigua, cowboy o militar són també algunes de les possibilitats per a aquest conjunt. Qualsevol d'aquestes opcions seran el teu millor aliat per combinar aquesta vestimenta.

Les millors botes cowboy que veuràs aquesta temporada tardor-hivern 2022

Paula Echevarría ha optat per lluir aquest darrer conjunt amb unes botes blanques cowboy de la marca It Shoes. Aquestes estan valorades en 199,20 € a conjunt amb el colorit minivestit Tahoe que val 346 €. Aquest calçat ve de la mà de CeliaB.

La peça de roba de Paula Echevarría està marcada per les mànigues llargues 'bullonades', el coll victorià i les capes de volants de la seva faldilla. Cal esmentar que està acabat amb rivets de cèrcols metàl·lics, un detall que ha agradat força.

A més, la influencer ha volgut combinar la bossa de la marca Le Chiquito rosa de Jacquemus i unes ulleres de sol dels anys 70.