IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Paula Echevarría, preocupada per l'estat de salut de la seva filla

L'actriu va acudir a Urgències junts amb els seus pares i Daniella per una revisió

Paula Echevarría, con sus padres y su hija Daniella, en su visita a Urgencias
Paula Echevarría, amb els seus pares i la seva filla Daniella, visitant Urgències | Cedida

La filla de Paula Echevarría i David Bustamante ens ha espantat a tots després de veure la seva mare i avis entrant a Urgències perquè la petita fos atesa. La cara de Daniella era la que més intranquil·litat denotava i va ser qui més atenció va rebre dels especialistes. Tanmateix, tan sols es tractava d'una revisió i, per això, els seus acompanyants estaven més relaxats.

Els pares de l'actriu, que tant l'estan ajudant, ja han passat tantes vegades per aquestes visites mèdiques i tenen tanta experiència que ja no els hi espanta. En canvi, probablement, a la seva néta li va generar nervis i, encara més, ara que està vivint la separació dels seus pares. La revisió va anar bé i, en sortir de l'hospital, tots estaven més tranquils. Inclús, es va poder veure la petita somrient.

La separació d'ambdós és un dels temes més mediàtics del moment i l'actriu està portat la situació de la millor manera que pot. A més, fa dies que va decidir allunyar-se de la feina durant aquest període de temps tan convuls per poder centrar-se a solucionar els seus problemes actuals.

Las instalaciones de Urgencias donde realizó la visita Paula Echevarría
Les instal·lacions d'Urgències on van visitar la filla de Paula Echevarría | Cedida

Centrada en el divorci 

Ara mateix, els rodatges i les actuacions han quedat en un segon pla i el que més li preocupa és posar fi al procés de divorci. De fet, durant aquesta setmana ha estat vista acudint al despatx del seu advocat en diverses ocasions per avançar amb els tràmits.

Tot i això, sembla que ja té un millor estat d'ànim i tenir al costat a Daniella ben segur que l'ajuda a superar el desamor. D'altra banda, encara no se sap res més sobre la seva possible relació amb Miguel Torres, amb qui hauria estat vista en repetides ocasions. Després de ser preguntada per aquest tema, l'actriu tan sols es dedica a evitar qualsevol resposta i a somriure a les càmeres.


Comentaris

envia el comentari