Paula Echevarría

Paula Echevarría ja té el vestit de Primark que porten totes les famoses

Paula Echevarría arrasa amb la seva nova peça

Paula Echevarría ha estat una de les noies més afortunades de tenir entre les mans una de les peces més buscades d'aquest estiu 2022. I és que, el vestit de 'Primark' de la col·lecció estiu d'aquest any s'ha convertit en tota una necessitat per a totes les que els agradi la moda.

L'article ha volat de les prestatgeries cada cop que el reposaven, però la 'influencer' l'ha pogut caçar al vol. Així doncs, Paula ha estat una de les 'influencers' més 'top', que ha aconseguit tenir-lo al seu armari i que l'ha pogut lluir a través de les seves xarxes socials.

Paula Echevarría caça al vol la peça més afavoridora

Tot i les dificultats per aconseguir aquesta peça, Paula Echevarría ho ha aconseguit. L'actriu ens ha mostrat a través del seu Instagram com li quedava al seu cos.

És un vestit de la col·lecció d'estiu 2022 que complia uns requisits essencials per a l'època. La roba resulta fresca, molt versàtil i a més, força econòmica. Tres qualitats que han fet que l'article s'acabés en múltiples ocasions i en poc temps.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil amb una 'storie' de Paula Echevarría
Paula Echevarría ensenya la seva peça estrella | Instagram

Paula Echevarría ha optat pel color blanc, malgrat els altres colors que hi havia disponibles. Un to que com ja hem vist altres vegades resulta il·luminador i molt elegant.

Així mateix, cal esmentar que l'actriu s'ha convertit en una de les 'influencers' que coneix totes les peces de roba i novetats de Primark millor que ningú.

Paula Echevarría aviat llançarà una nova col·lecció

En diverses ocasions, la 'influencer' ha esmentat que aviat es llançarà a la piscina amb una col·lecció molt especial. Sí, perquè en aquest nou projecte veurem una col·laboració entre Paula Echevarría i la botiga Primark.

Una col·laboració molt especial, ja que es tracta d'una moda 'low cost' per crear centenars de 'looks' econòmics i ideals. Gràcies al seu baix preu, moltes persones optaran per comprar diverses peces per lluir aquesta temporada de tardor-hivern.

Imatge de Paula Echevarría presentant la seva nova col·lecció per a Primark
Paula Echevarría ha anunciat recentment el llançament de la seva col·lecció amb Primark | Instagram

Què té d'especial?

La veritat és que aquest article ha aconseguit enamorar totes. Es tracta d'un vestit curt, amb màniga de globus, coll rodó i que s'ajusta lleugerament a la cintura.

La faldilla gràcies al poc vol que té, queda per sobre del genoll i fa que sigui molt especial. A més a més, compta amb un quadrat a l'abdomen que deixa a la vista part de la pell.

Fotomuntatge del vestit d'estiu de Primark i una botiga plena de roba
Paula Echevarría ha encertat amb la seva adquisició | CatalunyaDiari

Aquest últim toc l'hem vist a les peces de roba de les últimes temporades i ha agradat força. Tant, que ha esdevingut una tendència com és el cas del 'cut-out' o obertures, que més s'ha seguit aquest estiu 2022.

Per això, Paula Echevarría ha optat per un article bonic i molt còmode. No marca en absolut i compta amb un disseny ideal que està agradant força.

Una peça que es pot combinar amb diversos tipus de calçat, com ara unes esportives o unes sandàlies de taló i lluir un 'outfit' ideal. A més, la clau de l'article és el seu preu, ja que es pot trobar per només 15 euros.

Paula Echevarría no ha estat l'única 'influencer' en aconseguir-ho

Isabel Ramos ha estat una altra de les afortunades a sumar aquesta peça al seu armari. Però en aquest cas, la 'influencer' ha escollit el color vermell, deixant el blanc enrere.

En aquest cas, Isabel Ramos ha lluït el vestit color vermell amb unes sandàlies baixes de color rosa clar. D'altra banda, hem vist que la 'influencer' Lucía Páramo s'ha fet amb l'article i ho ha volgut lluir a través del seu Instagram.

En el cas de Lucía també ha optat per comprar-se el vestit de color blanc com Paula Echevarría. Però, ha decidit combinar-ho amb unes sandàlies que es lliguen a la cama de color rosa i negre.