T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

URGENT

Cancel·len vols a l'Aeroport del Prat pel coronavirus

Paula Echevarría viu tancada a casa per no aparèixer davant les càmeres

L'actriu, sempre molt activa, fa dies que no es deixa veure, des que hagués d'enfrontar-se a respondre a la premsa durant la presentació de la seva última fragància
Paula Echevarría ho està passant molt malament. | Cedida

 

L'última aparició pública de Paula Echevarría va tenir lloc durant la presentació de la seva nova fragància, fa ja gairebé una setmana, on va haver d'enfrontar-se a dures preguntes per part de la premsa assistent a l'esdeveniment. I és que feia escasses hores que s'havia donat la notícia de separació entre l'actriu i David Bustamante. D'aquesta forma, es va veure obligada a donar la cara sense acabar de confirmar ni desmentir el que es rumoreja des de fa uns mesos, que la seva relació amb el cantant havia arribat a la seva fi.

Aquella situació va ser molt difícil per a la protagonista de 'Velvet' i no va poder evitar plorar davant les càmeres en parlar del delicat assumpte que l'embolica a ella i al pare de la seva filla, Daniella. Va ser tan dur, que des de llavors, l'actriu no s'ha tornat a deixar veure. Així doncs, Echevarría es passa els dies tancada a casa per evitar el fet d'haver de tornar a parlar davant una càmera, segons afirma 'Ok Diario'. Es podria dir que l'actriu està patint aquests dies un pànic escènic inevitable provocat per la dramàtica situació que està vivint a casa, la qual ha aconseguit superar-la.