Primer pla de Miguel Torres xiuxiuejant-li a Paula Echevarría

Paula Echevarría i Miguel Torres, enxampats gaudint del seu amor fora de casa

La parella no ha dissimulat ni una mica

Fa molt temps que Paula Echevarría no era la protagonista dels titulars del cor. Tot i això, en les últimes hores ho ha estat amb el seu xicot, Miguel Torres, per fer una cosa que ningú esperava. Concretament, la parella ha pres la decisió de deixar la vergonya de banda i han gaudit de la seva passió.

Paula Echevarría ho dona tot

Si hi ha alguna cosa que caracteritza Paula Echevarría és que és una de les 'celebrities' que ho dona tot. No només parlem de la seva feina, que és evident que va vent en popa. També en allò personal on l'hem vist patir, plorar, riure, desenamorar-se i tornar-se a enamorar.

D'aquestes dues últimes és per això que Paula Echevarría ha estat més protagonista que altres a la premsa rosa. Hi va haver un temps en què el seu gran canvi físic, així com qui fos el seu marit, David Bustamante, cridava més que l'atenció.

Aleshores, i ja han passat uns quants anys, la parella posava com el Brad Pitt i Angelina Jolie espanyols. No obstant això, el temps, el treball i les circumstàncies van fer que la 'influencer' es convertís en protagonista per la seva ruptura.

L'actriu no ho va passar gens bé. Els mitjans s'amuntegaven a la porta de casa seva, el seu ex no ajudava que millorés la situació i la seva petita Daniella estava al mig de tot.

Per sort, amb el pas del temps tot es va anar calmant. De fet, va ser tan gran la tranquil·litat que va arribar a aconseguir Paula que, sense pensar-ho, va rebre l'amor de la seva vida. Sí, ja que la relació amb l'exfutbolista Miguel Torres va ocupar durant setmanes les portades dels mitjans de comunicació.

Paula Echevarría i Miguel Torres
Miguel Torres va saber guanyar-se el cor de Paula Echevarría | Europa Press

No n'hi havia per menys: la influència de moda al costat d'un dels esportistes més sexis d'Espanya. La parella fa més de cinc anys que està junta i no hi ha qui la separi.

El principi no va ser gens fàcil per a ell. Va començar a sortir amb Paula Echevarría quan els noms de diversos homes rondaven per les redaccions dels mitjans. A més, ell estava a punt de deixar la seva carrera futbolística, i per això consolidar la seva relació no va ser gens fàcil.

Deslliguen el seu amor i la seva passió

Però això és aigua passada. Quan la parella va consolidar la seva relació, va ser el cercle més proper l'encarregat de confirmar que sí, que realment eren feliços. Ja han passat cinc anys des de llavors, i Paula Echevarría i Miguel segueixen demostrant-se el seu amor.

I no només a ells mateixos, sinó a la meitat de la població espanyola que els segueix a les xarxes socials. Aquests han estat testimonis de la seva bogeria. La parella ha desfermat el seu amor i la seva passió fent alguna cosa que portaven molt sense gaudir-ne.

No es parla d'una altra cosa que de les fotografies de Paula Echevarría i Miguel Torres al festival més gran de Màlaga, el Starlite. Allà amb un 'look' informal, tots dos han gaudit d'una autèntica bogeria de musical.

Paula Echevarría, que es va emportar el telèfon mòbil, va penjar una fotografia amb un dels seus cantants favorits. Parlem de C.Tangana a qui va tenir el plaer de conèixer durant uns quants minuts.

«Encara estic intentant pair el que vaig viure ahir a la nit al Festival de Starlite amb C.Tangana. Moltíssima gent m'havia dit 'al·lucinaràs' i vaig al·lucinar», afirmava.

«Quin espectacle, quant de talent en un escenari, quin gust anar a veure un xou i que de principi a fi no et sobri res», explicava Paula. I tancava al seu compte d'Instagram: «Aniria a veure'l 100 vegades seguides i sé que no em cansaria. Teatre? Pel·lícula? Videoclip? Tot alhora, Senyor 'Pucho', als seus peus!».

No hi ha dubte que feia molt de temps que Paula Echevarría no gaudia d'un espectacle així amb el seu noi. Ens alegrem molt, Paula!