Paula Vázquez carrega contra 'Sálvame' i Jorge Javier

La presentadora va definir a 'Sálvame' com un programa «masclista i misogin»

Paula Vázquez
Páula Vázquez carrega contra 'Sálvame' després de les paraules de Jorge Javier | CatalunyaDiari

Durant l’emissió d’un dels programes de ‘Sálvame’, Jorge Javier Vázquez i un dels col·laboradors, concretament Antonio Montero, van entrar en una discussió perquè el presentador assegurava que Montero era votant de VOX. Jorge Javier va manifestar que el programa de Telecinco «és de rojos i maricons», i aquestes paraules van generar reaccions de tota mena a les xarxes socials.

Moltes persones van qualificar a ‘Sálvame’ com un «exemple a seguir per parar els peus a l’argumentari de l’extrema dreta», i molts altres van criticar les paraules del presentador assegurant que no era veritat. Entre ells, la també presentadora Paula Vázquez es va voler pronunciar assegurant que aquest format «és el programa més masclista i misogin» que es pot veure actualment a la televisió.

«Gràcies a ella estic treballant molt»

Després de les paraules de Paula Vázquez, Jorge Javier no va tardar a respondre amb un post al seu bloc de ‘Lecturas’, on afirmava que «li tinc molt d’afecte a Paula perquè és companya i compartim cognom».

Jorge Javier va acabar dient que «gràcies a ella estic treballant molt a 'Mediaset'. Ella va decidir marxar perquè va voler incloure una clàusula de consciència al seu contracte i sembla que com que no li van concedir aquest desig, va tocar el dos. Mai l'hi agrairé prou perquè com jo no tinc aquesta clàusula de consciència, no paro de treballar», va assegurar el presentador.

Jorge Javier també va voler acabar amb la polèmica fent servir la ironia, i al seu compte de Twitter va escriure: «Estava preocupat Pablo Iglesias i ens va demanar a la camarada Paula Vázquez i a mi que féssim una mica de soroll per desviar l'atenció cap a un altre focus que no fos el govern. Ara que sóc líder de l'esquerra he de tenir molt clares les meves prioritats».

En resposta a aquestes paraules de Jorge Javier, un usuari li va proferir el següent insult: «Tu ets abans de res, gilipolles». Paula Vázquez no només va reafirmar l'insult, sinó que va replicar amb un: «Algú ho havia de dir. Gràcies».


Comentaris

envia el comentari