IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Paula Vázquez, farta de les crítiques, publica una reivindicativa foto sense maquillatge

Últimament havia rebut moltes crítiques per un suposat canvi d'aspecte

Paula Vázquez tornarà a sortir a la televisió i últimament ha rebut una allau de crítiques per un suposat canvi d'aspecte. Titulars com «Paula Vázquez surt a desmentir els rumors sobre el seu nou rostre», «Paula Vázquez es defensa davant els que diuen que s'ha operat», «Paula Vázquez no s'ha retocat, tenia la regla», han empipat molt la gallega, que ha esclatat amb reivindicatives publicacions a Instagram on apareix amb la cara rentada.

Així doncs, la presentadora, farta, va voler posar terra pel mig amb una foto de la presentació a Instagram i el següent missatge: «Acabo de trobar aquesta foto, ja que jo aquí em veig bastant normal. A veure si serà que han triat la pitjor foto per tenir un bon titular». Una setmana després, ha tornat a la càrrega i ha penjat dues noves imatges on parla de l'assumpte: «Em pregunto a quants homes presentadors els dediquen tants (dolents) titulars al seu físic i ni un a la notícia real? «Algun dia somio a tenir els titulars dels meus homònims amb pilila», ha publicat.

Pel que fa a la segona imatge, ha aparegut amb la cara rentada, pentinada, però sense maquillatge, i l'ha acompanyat amb les següents reivindicatives paraules: «A tu que m'ofens quan escrius en qualsevol mitjà. M'és igual si ets home o dona. Bé em dol més si ets ella i no veus que quan em menysprees a mi ens ho poses difícil a totes. #ChicasDespertemos»


Comentaris

envia el comentari