Paula Vázquez manté una relació sentimental amb un conegut iluminador de televisió

L'home va coincidir amb Vázquez l'any 2012 mentre gravava el programa 'El número 1'

La presentadora televisiva Paula Vázquez.
Paula Vázquez en una imatge d'arxiu | Cedida

Paula Vázquez està d'enhorabona. Després de saltar a la palestra l'any 2018 en presentar el popular programa 'Fama, a ballar’, Vázquez torna a ser l'objectiu dels focus després d'anunciar que tornarà al capdavant del programa a 'Movistar+' i després que hagi sortit a la llum el seu últim afer

Vázquez, enamorada de nou

La seva reincorporació a la televisió no és l'única gran novetat de la seva vida. Segons ha tret a la llum el portal 'Look', Vázquez hauria encetat una relació sentimental amb Germinal Torremocha. Aquest, tal com ha relatat el mitjà esmentat, és un conegut il·luminador de televisió, ja que ha estat contractat per diferents cadenes. 

La parella es va conèixer l'any 2012 al programa ‘El número 1’ d'Antena 3. Va ser al plató d'aquest programa on ambdós van congeniar, tot i que encara no per formalitzar una relació.

«'Germi', en aquella època, estava encara amb la seva dona», ha relatat la font citada per 'Look'. És per això, doncs, que aleshores no va sorgir cap mena de relació entre els dos. Anys després, però, les tornes van canviar i van acabar tenint quelcom més que un afer. I és que avui en dia, la parella no s'amaga en afirmar que mantenen una relació sentimental

'Germi' va partir peres amb la seva dona poc abans 

Torremocha estava casat amb l'estilista Natalia Aranda. Fa uns mesos, però, la parella va optar per partir peres i formalitzar el seu divorci. Va ser aleshores quan il·luminador va tornar a contactar amb Paula Vázquez, amb qui mantenia una «bonica relació d'amistat».

En ser preguntats per l'afer, l'entorn de Germinal va arribar a fer oficial la relació i van relatar, a més, que van començar a sortir poques setmanes després de retrobar-se. «Tots veiem que fan molt bona parella», va explicar un dels amics d'en 'Germi'. .


Comentaris

envia el comentari