Foto d'arxiu de Paula Vázquez

La nova cara de Paula Vázquez després d'operar-se: quasi irreconeixible

Paula Vázquez s'ha sotmès a nous retocs a la cara que han sorprès a tothom

Paula Vázquez s'ha sotmès a una intervenció a la cara que l'ha deixat irreconeixible. Vivim en una societat en què l'estètica i la cultura dels retocs s'han convertit en els principals protagonistes. La por al pas el temps fa que moltes persones decideixin sotmetre a intervencions per millorar el seu cos i cares.

Aquesta mena d'operacions és molt habitual en personatges coneguts de tot el món. A Espanya moltes celebritats s'operen per acabar amb aquelles imperfeccions que no els deixen lluir una pell perfecta.

Hem vist com molts col·laboradors de Telecinco o famosos de la televisió i el cinema ho feien. En moltes ocasions aquestes millores eren imperceptibles per a l'audiència, però en altres casos el canvi salta a simple vista.

Una de les personalitats més habituals en aquest tipus d'intervencions és Paula Vázquez. La presentadora s'ha fet uns últims retocs i tothom està destacant el mateix detall.

Paula Vázquez irreconeixible amb la seva nova cara

La presentadora és una habitual en aquest tipus d'intervencions. Des de fa alguns anys ha decidit passar pel quiròfan per solucionar aquells defectes que apareixen a causa del pas del temps.

Fa un temps que va decidir retocar aquestes parts del seu rostre que deixaven en evidència l'augment de l'edat. Va començar amb unes petites injeccions de botox als llavis i el resultat va passar desapercebut per a tothom.

Després de saltar la notícia, no va dubtar a confirmar-ho i va assegurar que no s'avergonyia d'haver-ho dut a terme. De fet, va admetre que ho faria cada vegada que notés que un aspecte seu canviés i no estigués còmoda.

Molts dels seus seguidors critiquen la seva actitud i es mostren contraris a acceptar aquells comentaris o accions que fa. Ella mateixa ha assegurat que el seu pas per quiròfan li genera més rebuig i que sempre rep el mateix tipus de comentaris vexatoris.

En canvi de paralitzar aquests tractaments, ella ha continuat i s'ha mostrat més que satisfeta amb el resultat. A més, en les seves publicacions mostra el seu caràcter fort i incita als seus detractors a criticar-la.

Fa un temps va penjar una imatge amb un missatge provocatiu. «Penjo aquesta foto perquè pugueu ampliar a gust, això va per les cotilles que crituquen». Per rematar el seu missatge va confirmar que es realitzarà tots aquells canvis que la seva economia li ho permeti.

Aquesta setmana Paula s'ha tornat a sotmetre a una cirurgia i ho ha compartit al seu perfil d'Instagram. Se la veu encantada amb el resultat, però els comentaris negatius no han trigat a aparèixer.

Molts diuen que no la reconeixen, mentre que altres asseguren que s'està convertint en un monstre. Sens dubte, una sèrie de comentaris que evidencien la manca d'educació i els prejudicis de la societat sobre aquestes intervencions.

D'altra banda, hi ha molts usuaris que li dediquen bones paraules i afalaguen la bellesa que té amb operacions o sense. A més, molts exalten la seva valentia per mostrar d'una manera tan natural els seus canvis.

Ella mateixa ha assegurat que mai negarà que se sotmet a aquestes operacions, ja que si ho fes quedaria en ridícul. Afirma que els motius pels quals ho fa són compartits, d'una banda la seva estètica i per una altra les demandes de la seva feina.

Sense cap mena de dubte, Paula Vázquez és un gran exemple de com s'han de gestionar les conseqüències que poden provocar les decisions. Així mateix, segueix mantenint la mateixa cara, però sense rastre d'arrugues o taques pròpies de l'edat.