Primer pla de perfil de Paz Padilla amb el rostre seriós

Paz Padilla assenyala la primera persona responsable del seu amor secret

Paz Padilla i la seva parella van començar a sortir gràcies a algú proper a la gaditana

Paz Padilla va travessar una de les pitjors èpoques de la seva vida després que el seu marit Antonio Vidal, la seva sogra, i, uns mesos abans la seva mare, morissin.

A més, en el terreny laboral tampoc no va ser un bon moment per a Paz Padilla, després que Telecinco l'acomiadés de Sálvame i Got Talent tampoc comptés amb ella per a una nova temporada.

Per sort per a ella, va arribar a un acord amb Mediaset a la seu judicial. Paz Padilla va aconseguir que la cadena la readmetés i a partir d'aquí la vida de l'andalusa ha millorat. Tot i haver estat força temps de dol i que no es conegués cap relació estreta de la filla d'Anna, ara tot ha canviat. I és que hem sabut que la gaditana s'ha tornat a enamorar.

Paz Padilla va començar amb Fran Medina gràcies a algú proper

Hem vist unes fotografies a la revista Semana en què l'exdirigent de Sálvame apareixia a la portada al costat de la seva nova il·lusió. Una il·lusió que es diu  Fran Medina.

Muntatge de Paz Padilla i Fran Medina
Paz Padilla amb el seu suposat nou xicot, Fran Medina | Catalunya Diari

En aquestes imatges ubicades en un pantà proper a la ciutat de Madrid, Paz Padilla mostrava tota la passió del món al costat del seu noi. Un alt i fort guàrdia civil que està enamoradíssim per la bona de Paz.

Durant les últimes hores, s'ha sabut una mica més sobre aquesta relació que gairebé ningú coneixia. Fa uns quants dies ocupava la portada a primera pàgina d'una de les revistes més conegudes del nostre país.

El cas és que Fran Medina s'ha integrat perfectament a les rutines i al grup d'amics de Paz. En algunes ocasions, fa plans amb ells i es diverteix de valent en companyia de la seva parella.

«Anna li va dir que no podia deixar passar l'oportunitat» 

Des de l'entorn de la coneguda presentadora, el diari La Razón publica aquest dilluns que «va ser la seva filla Anna la que més la va animar a iniciar una relació sentimental amb Fran» .

Fran Medina
Fran Medina, la nova parella de Paz Padilla | FRAN MEDINA @MEDINA_PHOTO

«Ella es mostrava una mica reticent, perquè el record del seu marit era present cada minut del dia, però Anna veia que la seva mare mirava amb massa bons ulls aquest amic tan especial. I li va dir que no podia deixar passar l'oportunitat, perquè tenia davant un bon home. Van començar a veure's amb més assiduïtat i de l'amistat van passar a l'afecte i després a l'amor», revelen.

Alhora, el mateix diari afirma que una amiga de Paz descriu Fran com «un individu molt agradable i simpàtic. Se'l veu molt enamorat i ha ajudat Paz a superar la pena que li va produir la mort del seu marit Antonio fa ara dos anys. Fa un any que estan junts i se'ls veu molt feliços», publica el diari.

Fa dos anys de la mort d´Antonio Vidal

D'altra banda, aquest dimarts 19 de juliol farà dos anys des que el marit de Paz Padilla va morir. Antonio Vidal perdia la vida l'estiu del 2020 després d'una llarga malaltia, però el dol va durar a Padilla només un any.

Pla general de Paz Padilla i Antonio Vidal
Paz Padilla i Antonio Vidal, quan estaven junts | Europa Press

La veritat és que sempre ha mantingut en secret el més possible aquesta nova i il·lusionant relació amb Medina. Des de la setmana passada, i quan tota Espanya sap que estan junts, ja no miraran tant d'amagar-se en públic.

A més, Anna, la filla de Padilla, té una relació genial amb el xicot de la seva mare. Com a anècdota de la parella, aquest ha realitzat els reportatges fotogràfics a la gaditana en aquests darrers mesos. Segur que això li ha encantat a la comunicadora de Mediaset.