Primer pla de perfil de Paz Padilla amb el rostre seriós

Paz Padilla assumeix la ruptura i sap que li ha canviat la vida

La filla de Paz Padilla s'ha sincerat

Paz Padilla sap que la seva filla no viu el seu millor moment. Elles, que sempre han estat molt unides, són el gran suport l'una de l'altra, i el que pateix la filla, ho pateix la mare, i al revés.

És per això que l'ex de Sálvame està patint. I és que, com ja va revelar Anna Ferrer, la seva filla, ella i el seu xicot van trencar la seva relació ja fa un temps. Feia tres anys que estaven junts, però sembla que l'amor es va acabar.

Era la mateixa Anna qui explicava el que havia passat en el seu moment. Cal tenir en compte que la filla de Paz Padilla és una reconeguda 'influencer'. Té la sort de poder tenir el suport dels més de 800 000 seguidors que acumula a Instagram.

Foto de Paz Padilla i la seva filla Anna Ferrer somrient en un photocall.
Anna Ferrer sempre ha estat molt unida a la seva mare. | Europa Press
 

És clar que la seva és una figura molt destacada dins del món 'influencer', i la seva proximitat i sinceritat l'han fet créixer com l'escuma. Tot i això, ella mateixa ha confessat que una cosa havia canviat des de feia poc.

Des de fa uns quants mesos, els seus seguidors han notat un canvi d'actitud en Anna, s'hauria estat mostrant més distant i absent. I ara n'ha volgut explicar el motiu.

La filla de Paz Padilla, trencada

El mes d'abril passat es va produir la seva ruptura amb Iván Martín, el jove amb qui feia tres anys que tenia una relació. Així doncs, la filla de Paz ja fa uns quants mesos que està soltera i ha patit un canvi de vida important.

Foto d'Anna Martín i la seva ja exparella Iván Martín passejant pel carrer.
Anna Ferrer Padilla i la seva parella, Iván Martín, van trencar fa uns mesos. | Europa Press
 

Anna Ferrer, tan sincera com sempre, ha optat per donar les explicacions pertinents i els seus seguidors han pogut descobrir el mal moment que viu.

«Necessito parlar d'una cosa que fa temps que vull fer. I és que sento que en els últims mesos m'he distanciat molt de vosaltres… No sé si també ho sentiu així, però jo sí, i no m'agrada gens», començava dient.

«Ho he fet per la situació personal que he viscut aquests últims mesos i que ha fet que m'allunyi una mica de tot per centrar-me en altres coses», aclaria Anna Ferrer abans d'entrar en detalls.

Ha estat aleshores quan la filla de la presentadora ha revelat que la seva ruptura amb Iván Martín ha estat el motiu principal de la seva aturada digital.

«Al final una ruptura és un moment de canvi molt gran, almenys a la meva vida, i crec que també en general. Al final, doncs, porta el seu temps fer el teu dol o el procés d'assumir aquest canvi», ha dit emocionada.

«Tots aquests mesos han estat un procés de tornar-me a trobar a mi mateixa. Has de tornar a trobar el vostre lloc. He fet molta feina personal per, a poc a poc, tornar a ser la meva millor versió», explicava.

Foto d'Anna Ferrer i el seu xicot Ivan Martín fent-se una selfie en un mirall.
Feia tres anys que Iván Martín i Anna Ferrer estaven junts. | GTRES
 

I abans de posar-se a plorar pel suport que estava rebent, Anna volia deixar clar: «Trobo a faltar sentir-me més propera amb vosaltres perquè m'ajudeu molt. Llegir-vos, parlar amb vosaltres… I em fa pena que s'hagi perdut una mica», ha dit emocionada.

Anna Ferrer vol canviar la seva dinàmica i s'ha acomiadat amb un emotiu missatge cap als seus seguidors. «Sou genials i us animo a totes les que esteu passant per una cosa així. De debò, és que no us mereixo. M'ompliu el cor», sentenciava.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp