Paz Padilla, fora de la llista de convidats del casament de Belén Esteban

Ho va revelar Kiko Hernández el passat dijous

Belén Esteban rompe a llorar en 'Sálvame'
Belén Esteban | Telecinco

Telecinco ja té nou tema per estirar les properes setmanes, el casament de Belén Esteban. L’enllaç serà el proper 22 de juny i encara que quedi pràcticament un any, les informacions relatives a la princesa del poble i el dia que passi per l’altar, van esprement-se com si fos la gallina dels ous d’or.

Semblava indicar durant la passada temporada televisiva que el fenomen «Sálvame» començava a caducar, però no s’ha de menysprear la tirada que té Belén Esteban entre les classes populars i els espectadors d’arreu de l’Estat.

La darrera informació apareguda, segons recull España Diario, té a veure amb els convidats al seu casament. Kiko Hernández revelava la passada setmana una informació clau: aquells i aquelles que podrien no ser convidats a la cerimònia. La llista és més que llarga, però sorprèn un nom, el de Paz Padilla. Ara bé, aquesta dada contradiu les declaracions de Belén a la revista ‘Lecturas’, on va insinuar que Padilla tindria una cadira al casament.

Paz Padilla, fora del casament de Belén Esteban

Kiko Hernández va ser taxatiu: Esteban li hauria assegurat que no convidaria a Paz Padilla. I, a aquesta llista que inaugura l’actriu i presentadora de Telecinco, hi cal sumar altres coneguts lligats d’alguna manera o altra a la cadena de Mediaset: Laura Fa, Antonio Tejado, Rafa Mora, Antonio Montero, Diego Arrabal, María Lapiedra i Gustavo González.

«Perquè per una banda a l'entrevista ella diu que sí que hi anirà, però després a mi em diu una altra cosa, em diu que no... no hi anirà  primer perquè no la convidarà i segon perquè Paz no hi vol anar», va confirmar el col·laborador de Telecinco.

Els confirmats al casament de Belén Esteban

Si d’una banda ja sabem qui no estarà present al gran casament de Telecinco, sí que podem confirmar els primers convidats: Mila Ximénez, María Patiño a qui considera una gran amiga, Kiko Hernández, Gemma López, Chelo, i fins i tot Lydia Lozano, amb qui ha discutit últimament. També hi serien  Antonio Rossi, Carlota Corredera i Jorge Javier Vázquez.


Comentaris

envia el comentari