Paz Padilla confessa que no li agrada que la seva filla Anna Ferrer sigui bloguera

Les noves generacions recorren a les xarxes socials com a eina de treball

Paz Padilla i la seva filla Anna Ferrer, molt activa a les xarxes socials | Cedida

Veient l'èxit d'alguns youtubers, tant econòmic com professional, no és estrany que les noves generacions vulguin dedicar-se a publicar continguts a les xarxes socials i cobrar per fer-ho. En principi, sembla una professió fàcil, però com passa a la televisió, no és fàcil mantenir entretinguda l'audiència i ser simpàtic al mateix temps. Molts dels youtubers tampoc no porten gens bé el tema de la fama i no poden baixar ni a comprar el pa sense generar una allau de seguidors histèrics. Al cap i a la fi, és el preu de la fama. Els fills dels famosos no són cap excepció i molts recorren a les xarxes socials per guanyar-se la vida, sigui penjant fotografies a Instagram i alternant-se amb marques de moda o pujant continguts a la plataforma de YouTube.

És el cas de la filla de la presentadora Paz Padilla, que, des de fa un temps, ha anat agafant cada vegada més fama i s'ha convertit en tota una celebritat. Anna Ferrer és oficialment una 'influencer' i compta amb milers de seguidors, i això és una cosa que no acaba d'entendre la seva mare, qui està més acostumada als hàbits antics dels mitjans de comunicació. Paz Padilla s'ha sincerat amb aquestes paraules a 'Sálvame': «Li dic que cal viure-ho amb naturalitat però amb prudència perquè no és una nena normal, igual que no ho soc jo. Li dic que vagi amb compte i que sigui conscient que està en el punt de mira», i sentencia: «ella va prendre la decisió de ser bloguera, no m'agrada, però l'hi he de respectar».

Resulta curiós com últimament la fama d'algunes cares de la televisió acaba afectant la seva família. El cas més evident el trobem amb Andrea Janeiro, que ha arribat a la majoria d'edat i ha sortit a tots els mitjans de comunicació. El cas d'Anna Ferrer és diferent perquè ella mateixa s'hi ha exposat, i això li podria comportar algun problema en el futur.

 

Sun kissed

Una publicación compartida de ANNA FERRER PADILLA (@annafpadilla) el

 

Una brisa sin aire

Una publicación compartida de ANNA FERRER PADILLA (@annafpadilla) el


Comentaris

envia el comentari